Müezzinoğlu Gemlik’te Millet Kıraathanesini Ziyaret Etti

Müezzinoğlu Gemlik’te Millet Kıraathanesini Ziyaret Etti

Müezzinoğlu Gemlik’te Millet Kıraathanesini Ziyaret Etti

Önceki Dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezinin üst katında kurulan Millet Kıraathanesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’un yanı sıra Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda öğrencinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu da, Millet Kıraathanelerinin gençlere gelecekte olumlu katkı sağlayacağına inandığını söyledi. “İnanıyorum ki milletçe zorluklara karşı verdiğimiz mücadelenin dinamiklerini gençlerimiz bilimde, sanatta, sporda, kültürde, teknolojide ve medeniyet mücadelesinde verecek” diye konuşan Müezzinoğlu, “Bu bakımdan Millet Kıraathaneleri gençlerimiz için adeta birer ilim yuvası. Gençlerimiz ilim ve adaletten uzaksa geçici başarılar elde edebilir ama asla kalıcı başarıya ulaşamaz. Yol haritamız her zaman ilim ve adalet üzerine olmalıdır. 150 yıldır biz hep alın teri akıttık ama akıl terini umursamadık. Akıl terini önemsemezsek, birilerinin akıl teri için alın teri dökmeye devam ederiz” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, eksikliğini gördükleri kıraathaneyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları doğrultusunda kısa sürede kente kazandırdıklarını söyledi. Kıraathanenin maliyetinin oldukça düşük olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, topluma faydası bakımından ise getirisinin ölçülemeyecek derecede olduğunu anlattı. Günün her saatinde kıraathanenin dolup taşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “Halkımız bir taraftan ilgi duyduğu alana ilişkin kitapları okurken, bir taraftan da personelimiz ikramlarda bulunuyor.  İçinde çayın ve kekin yanı sıra çeşitli ikramlarında ücretsiz olarak yapıldığı ve teknolojik imkanların ücretsiz bir şekilde sunulduğu, insanlarımıza faydalı olacak bir ortam oluşturduk. Yediden yetmişe her kesimden vatandaşın uğrak noktası haline gelen kıraathanemiz de, kütüphane, dinlenme alanları ve bilgisayar odası da yer alıyor. Kitap okumak için gelenlere ise görevliler tarafından ücretsiz simit, pasta, çay ve kek ikramın da bulunuluyor. Gemlik’imize ve özellikle gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ziyarette öğrencilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, günün sonunda öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.



(Son Güncelleme: 25 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir