Işık, Köylerde Yolda Karşılandı  

Işık, Köylerde Yolda Karşılandı

 

Bursa 2. Bölge Milletvekili adayı Zafer Işık, Bayram süresince Gemlik’te farklı köyleri ziyaret etti. Adliye, Muraoba, Kurtul, Güvenli ve İslamköy’e konuk olan Milletvekili adayına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve ilçe teşkilatı da Işık’a destek verdi.

Yolda Karşıladılar

Köylere belirli mesafe kala araçlarını durduran ve yürüyerek devam eden Ak Parti heyeti, vatandaşlar tarafından yolda karşılandılar. Kendisi de Adliye Köyü kökenli olan Ak Parti Bursa Milletvekili adayına gösterilen ilgi Ak Partililer tarafından memnuniyetle karşılanırken, ülke geneli ve Gemlik ile alakalı değerlendirmeler yapıldı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”Köylere Ak Parti hükümetleri döneminde önemli hizmetler verildi. Gemlik ve bölgenin köyleri adına da, köylerin sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak mecliste yer almam önemli kazanç olacaktır. Bunlardan sonra köylülerimizden beklentilerimiz, eksikleri ve ihtiyaçları bizlere iletmesi olacaktır. Çözüm adına bizler de teşkilatlarımızla köylerimizin yanında olacağız.

Ak Parti, son dönemde önemli ivme kazandı. Bunun da bazı kesimleri rahatsız etmesi kadar doğal bir durum yok. Bizler bir yandan oylarınıza talip olurken, bir yandan fikirlerinizi de alma imkanı buluyoruz. Son düzlükte, bugüne kadar nasıl yanımızda olduysanız, Gemlik’ten çıkacak bir milletvekiline destek vereceğinizi biliyorum” dedi.

En Büyük İlgi Yaşlı Ve Çocuklara

Zafer Işık ziyaretleri sırasında en önemli mesaisini yaşlılar ve çocuklara ayırırken, ”Yaşlılarımızın tecrübeleri bizler için yol göstericidir. Çocuklarımızın da hayalleri ve istekleri, bizlerin de hedefleri olmalı. Geleceğin büyüklerinin de söz hakkı olmalı” ifadelerini kullandı.



(Son Güncelleme: 19 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir