MHP Derneklerde Destek Buldu

MHP Derneklerde Destek Buldu

MHP Derneklerde Destek Buldu

Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerini sürdürdü. Samsunlular, Ağrılılar ve Dağ-Der ziyaretlerini yapan MHP Gemlik İlçe Teşkilatına, ziyaretlerinde Gemlikli Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ve Bursa Milletvekili Adayı Feyzi Zırhlıoğlu da eşlik etti.

Özcanbaz; Cumhur İttifakı Halkta Karşılığını Buldu

Ziyaretlerde söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”Biz her zaman bu milletin sigortası olduk. Hiçbir partinin tek başına 50+1 alma şansı yoktu. Seçim sonrası ittifak ve pazarlıklarda yer almak yerine, milletin ve devletin önceliklerini düşünen ittifak yapısıyla Cumhur İttifakını kurma kararı aldık. Sizler, MHP’nin şehitlerimizin anılarını yok sayarak, ellerine şehit kanı bulaşanlarla bir arada olmasını düşünebilir miydiniz? Bizler, asla teröristlere hayranlık duyanlarla bir araya gelmeyiz. Milletimize de bu ihaneti yapamayız” dedi.

Tekin; Bu Model Bahçeli’nin Modeli

MHP Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ise; ”Ortaya koyulan Cumhurbaşkanlığı modeli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin modelidir. Diğerlerinin istediği gibi Anayasanın ilk 4 maddesini değiştiren, CHP ve HDP’nin de desteklediği gibi eyaletlere ve bölünmelere yol açacak model değil, güçlü bir hükümet sistemi ile üniter devlet yapımızı koruyacak modeldir. Ak Parti ile bu Cumhurbaşkanlığı sisteminde uzlaşınca bir araya geldik. Ülkemizin bölünmesini sağlayacak tüm modellerin karşısındayız.

Ak Parti İçinde Önemli Değişim Yaptı

Ak Parti son milletvekili seçimlerinde Anayasamızın değiştirilemeyecek olan ilk dört maddesinde tasarrufu olanlara, ülkenin bütünlüğünden yana olmayanlara yer vermeyerek MHP’nin de güvenini kazanmıştır. Bizler Milliyetçiler olarak seçim sonrasında da milletimizin yararına olan konuları destekler, yarar görmediğimiz konuların karşısında dururuz” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir