İlçe Tarım Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı

İlçe Tarım Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Dualarla Açıldı

Gemlik Belediyesinin arsa tahsisinde bulunduğu Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından eski kamyon garajı mevkiine yaptırılan İlçe Tarım Müdürlüğü yeni hizmet binası dualarla açıldı.
Açılış programına Ak Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Tarım, Gıda Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Durmuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Müveddet Atmaca, İlçe Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcigezli ve Kadir Erol’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Tarım, Gıda Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Durmuş, Tarımın üzeri açık bir fabrikada üretim yapmak olduğunu söyledi. 80 milyon insan, 40 milyona yakın turist ve 18 Milyar dolarlık ihracatla tarımın çok ülke için çok önemli bir konumda olduğunu dile getiren Durmuş, yaş ortalaması yükselmiş çiftçinin emeğinin üretiminin ve gücünün küçümsenmemesi gerektiğini söyledi. İlçe Tarım Müdürlüğü yeni hizmet binasının Gemlik’e ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Durmuş, davetlilerin bayramlarını da tebrik etti.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, “Hizmet halkasına bir altın halka daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gemlik Zeytininin dünya piyasalarına açılmasında bölgenin büyük öneme sahip olacağını dile getiren Başkan Yılmaz, tarım bölgesinde üreticilerin artık kapı kapı dolaşmayacağını belirterek, İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası, zeytin depolama ve işleme merkezi ile ilgili işlemlerin tamamının bu bölgede yapılacağını açıkladı. Binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İlçe Tarım Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasında güzel hizmetler verileceğine inanıyorum” diye konuştu.
Ardından söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, “Bölgenin İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası, zeytin depolama ve işleme merkezi ile adeta Gemlikli çiftçinin merkezi haline geldiğini söyledi. Gemlik’in son 5 yılda çok büyük hizmetler aldığını dile getiren Aydın, bundan sonra da hizmet sağanağı devam edecek ve Gemlik’in güzelliğine güzellik katacağız” dedi. Emeği geçenlere teşekkür eden İsmail Aydın, davetlilerin bayramlarını tebrik etti.
Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, “Hükümetin sadece 2018 yılında tarıma verdiği hibe desteğinin 14.8 Milyar TL olduğunu söyledi. “Gelecekte Türkiye’nin önünde ki engelleri kalktığında güzel günler bizim olacak diye konuşan Şahin, Genç çiftçi desteği projesi ile 16.700 genç çiftçiye 510 Milyon TL hibe destek verildiğini açıklayarak, desteği veriyoruz ve geri istemiyoruz” dedi. İlçe Tarım Müdürlüğü yeni hizmet binasının Gemlik’e ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Şahin, emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından İlçe Tarım Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışın sonrasında Gemlik Belediyesi mahalle halkına iftar yemeği verdi.



(Son Güncelleme: 14 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir