Bursa’da “Değiştir” Dedi…

Bursa’da “Değiştir” Dedi…

Bursa’da “Değiştir” Dedi…

 

Saadet Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun bu seferki durağı Bursa oldu. Karamollaoğlu’nun konuşmasına “Adalet için, ekonomik refah için, huzur ve kardeşlik için Değiştir” sloganları atarak destek veren halkın coşkusu görülmeye değerdi. Binlerce kişinin hep bir ağızdan söylediği ‘Bilge Başkan, Temel Başkan’ ve ‘Seninleyiz Bilge Başkan’ sloganları yeri göğü inletti.

Temel Karamollaoğlu mitingde ekonomiden dış politikaya, eğitimden sağlık sorunlarına, şehircilikten ranta ve ülkenin en önemli konularından olan kutuplaşmaya kadar uzanan sorunlarına dikkat çekti ve çözüm yollarını anlattı. Karamollaoğlu konuşmasında özetle şunları söyledi.

“Daha dün erken seçimi ülkeye ihanet olarak gören ve erken seçime karşı çıkanlar bugün baskın seçim yapıyor. Aslına bakarsanız, 24 Haziran seçimleri hükümetin artık bu işi götüremediğinin ve değiştirilmesi gerektiğinin göstergesi. Madem ki bu kardeşlerimiz bu kararı aldı bizde bu karar neticesinde kendilerini değiştirmeyi uygun görüyoruz. Saadet Partisi olarak; herkes için eşit adalet dağıtmak, tüketen değil üreten ekonomi modeliyle refah getirmek, barışı huzur ve kardeşliği hakim kılmak için geliyoruz. Çıktığımız bu yolda yalnız olmadığımızı toplumun her kesiminden ve bilhassa Ak parti kadrolarından olan kardeşlerimizin de bizimle yürüyeceğine inanıyoruz. Cumhur ittifakının yaptığı gibi insanlarımızı milli – gayri milli gibi ayrımlara tabii tutmayacağız. 80 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti’nin tamamına kucak açacağız. Kutuplaşmayacağız aksine milletimizle kucaklaşacağız.” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir