GTSO'ya Türkiye Finans'tan Ziyaret

   GTSO’ya Türkiye Finans’tan Ziyaret

   GTSO’ya Türkiye Finans’tan Ziyaret

Gemlik’te kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Türkiye Finans Katılım bankası müdürü Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret etti.

Bankanın Gemlik Şube Müdürü  Türker Akın’nı GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim kurulu başkanvekilleri Abdullah Kavlak ve Semih Aşkın ile yönetim kurulu üyeleri Şefik Yılmaz ve Hasan Hamaloğlu, Meclis başkanı Hasan Yıldırım karşıladı.

Türkiye Finans Katılım bankasının Gemlik’te 303 şubesini açtığnı, Bursa bölgesinde de İnegöl’den sonra ilk ilçe şubesini ilçemize açtıklarını söyledi.  Sektörde 25 yılı geride bıraktıklarını belirten şube müdürü Akın, Gemlik şubesinin aynı zamanda Orhangazi ve İznik’te bulunan tüccar ve vatandaşlarada hizmet vereceğini ifade etti.

GTSO’ya Türkiye Finans’tan Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkanı Paşa Ağdemir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “katılımcı bankacılığın son dönemde yükseliş gösterdiğini ifade ederek, Gemlik’te oldukça yüksek bir iş hacmi olduğu bir gerçek. Ülkemizde bulunan bankaların hemen hemen hepsinin Gemlik’te şubesi var. Türkiye Finans Katılım bankasının da kendi alanında ilçemizde faydalı çalışmalar yapmasını diliyoruz”dedi.



(Son Güncelleme: 7 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir