Işık; ”Gemlik’in Umutlarının Temsilcisi Olacağız”

Işık; ”Gemlik’in Umutlarının Temsilcisi Olacağız”

 

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık, Gemlik Eski Pazar Caddesi ve Balıkpazarı ziyaretleri gerçekleştirdi. Işık’ın ziyaretlerine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’ın yanı sıra, meclis üyeleri ve Ak Parti yöneticileri de katıldı.

Bölgenin Büyümsi İçin Güçlü Çıkmamız Gerekir

Ziyaretler sonrasında konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”Gemlik’in umudu ve beklentileri var. Bu çapta büyüyen bir ilçenin de, beklentilerinin büyük olması son derece normaldir. Bizlerin görevi de, umutları ve beklentileri karşılamaktır. Büyük davadan, büyük beklentiler olur.

Gemlik’in özelinde de önemli çalışmalar yapacağız. Gemlik’te oluşturacağımız AR-GE komisyonu ve ilçe teşkilatlarımızla Gemlik’e büyük hizmetler kazandıracağız. Devlet Hastanesi, Kumla Barajı ve Adliye binamız gibi önemli hizmetler kazandırdık. Bundan sonraki çalışmalarımız sosyal ağırlıklı olacaktır. Sosyal ağırlıklı çalışmalarla yapılacak olan hizmetler Gemlik için daha fazla kabul görecektir.

Gemlik’in ticaretinin artırılması adına hamleler yapacağız. Potansiyeli olan bir ilçenin daha iyi noktada olması sağlayacağız. Bugüne kadar Ankara’da doğrudan temsil edilmemenin eksikliklerini hissettik. Bundan sonra temsil noktasında da sorunumuz olmayacağından, daha yoğun çalışmalar yapabileceğiz. Türkiye’nin 2023 hedefinde Gemlik’in ticaretinin ve limanlarının büyük önemi var. Büyümenin Gemlik’e yansımasını sağlarsak, önemli ölçüde yol almış oluruz. Tüm bunların yaşanabilmesi için de Gemlik’ten ve bölgemizden alacağımız oylar önemlidir.

Bürokratik Oligarşi Aradan Çıkıyor

Gemlik’in temsil konusunda önünün açılmasının yanında, önemli bir kazanç da sistemin değişmesiyle yaşanacak. Türkiye’de yapılması planlanan pek çok önemli konuda bürokrasi hep engel oldu. Bürokratik oligarşinin de önüne geçecek olan 24 Haziran sonrasında Türkiye daha büyük ve daha hızlı hizmete kavuşan ülke olacaktır” dedi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir