Cumhurbaşkanı’da “Dönüşüm” Dedi

Cumhurbaşkanı’da “Dönüşüm” Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Kongresi’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasında Bursa ile alakalı şunları ifade etti. “Benim Bursa’dan beklentim çok daha büyüktü. Çünkü biliyorum ki sizde daha fazlasını bekliyordunuz. 2019’un martında da kasımında da bu patlamayı Bursa yapacaktır. Bunun için şimdiden çalışmaya başlamamız lazım. Bin yıldır kapısına gelen herkesi kucaklayan bu şehir her yatırımı fazlasıyla iade etmiştir. Bursa’nın önünde kullanılmayı bekleyen çok daha büyük bir potansiyel var. Uludağ’ın hala değerlendirilemediğini düşünüyorum. Bursa’ya 32 katrilyonluk yaparak bu konuda önemli bir altyapı oluşturduk.  Bursa hızla büyüyen bir şehir olduğu için buraya toplu konut projelerinde önemli bir yer verdik. Bu süreçte bazı hataların da gayet iyi farkındayız. Bursa’yı çok daha ileriye taşıyacak atılımları hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Cumhurbaşkanı’da “Dönüşüm” Dedi

Artık ben Bursa’ya uzak değilim. Bursa’ya bir İstanbullu olarak komşuyum. Zira İstanbul-Bursa 1 saat. Öyle mi? Her taraf yemyeşil, İstanbul’dan bastırıyorsun. Osmangazi, buralardan bir an önce ulaşıyorsun. İzmir’e 2.5 saatte ulaşacağız.

Gemlik-Bursa Demiryolu Projesi sanayi ve ticaretimiz için büyük önem taşıyor. Gemlik’in dönüştürülmesi projesinin de süratle hayata geçirilmesi gerekiyor. Önümüzdeki dönemde bu yatırımları daha da büyüterek sürdüreceğiz”.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programına Gemlik’ten Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti ilçe başkanı Yaşar İslam ve çok sayıda yönetici ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Yılmaz’ın, Erdoğan’ın Helikopterle hareketi öncesi düzenlenen uğurlama töreninde ayaküstü kısa bir görüşme yaptığı gözlemlendi.

(Son Güncelleme: 21 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir