İlkadım Anaokulunda Yılsonu

İlkadım Anaokulunda Yılsonu

İlkadım Anaokulunda Yılsonu

Gemlik’te bir yıl önce okul öncesi eğitime başlayan ve kısa sürede ailelerin büyük beğenisini kazanan ilkadım anaokulu yıl sonu programını geniş katılımla Asım Kocabıyık Kültür merkezinde gerçekleştirdi.

Okul kurucularından Kübra Selçuk ve Ece Gündoğdu’nu ile öğretmenlerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yıl sonu etkinliğine ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlilerinin yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerin hazırladıları yıl sonu gösterilerinin sunulduğu programda mezuniyet belgeleri de katılımcılar tarafından verildi. Okul idaresi de öğretmenlere birer plaket takdim etti.

Okul kurucularından Kübra Selçuk ve Ece Gündoğdu ,”Okulumuzun bu ilk yıl sonu gösterisi. İlk mezunlarımızın mutluluğuna aileleri ile birlikte ortak olmak güzeldi. Okulumuz yeni eğitim hayatına başladığı için hepimizde bir heyecan vardı, ama ilk gösterimiz çok beğeni  aldı ve programa katılan  herkes çok mutluydu” dediler.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir