BBP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZ HAN, AV. REFİK YILMAZ LEHİNE ÇEKİLDİ.
BBP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZ HAN, AV. REFİK YILMAZ LEHİNE ÇEKİLDİ.

BBP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZ HAN, AV. REFİK YILMAZ LEHİNE ÇEKİLDİ.

BBP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZ HAN, AV. REFİK YILMAZ LEHİNE ÇEKİLDİ.

AK Parti, MHP birlikteliğine Büyük Birlik partisi de katıldı.
Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’a olan destek ve güven her geçen gün artarak devam ediyor.
Refik Yılmaz’ın ziyaretlerinde görülen yöresel dernekler başta olmak üzere çeşitli sivil toplum örgütlerinin ve en başta da farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşların desteklerine BBP Gemlik İlçe teşkilatı da kurumsal olarak katılarak BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Oğuz Han Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz lehine adaylıktan çekildiğini belirtti.
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar BBP’nin mahalli seçimlerde Cumhur ittifakına katılması üzerine “Cumhur İttifakımızın kıymetli paydaşlarından BBP’nin İlçe Başkanı Oğuz Han beyin yanımızda olması gücümüze güç katacaktır. Kalbi Gemlik’e hizmet için atan herkesi bu ittifak içinde yürümeye davet ediyoruz’ şeklinde konuştu.
Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Av. Refik Yılmaz’da alınan karardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Oğuz Han bey’le ilçe belediye meclisinde Ak Parti, MHP ve BBP bileşenleri olarak Gemlik’in yeniden hizmetlere kavuşmasını isteyen partili partisiz tüm vatandaşlarımızla birlikte yeniden Gemlik için birlikte çalışacağız.
BBB Gemlik İlçe Başkanı ve Gemlik Belediye Başkan Adayı Oğuz Han’ da Cumhur İttifakı ile birlikte Gemlik’te rekor oyla Gemlik belediyesini yeniden geri alacaklarını ifade ederek ” Biz bugüne kadar Türk siyasetinde de ittifak içinde de hep yapıcı olduk. Parti çıkarını öncelemedik. Devletin, ülkenin çıkarlarını önceledik. 31 Martta yapılacak mahalli seçimlerde de Gemlik özelinde Gemlik’in tekrar bir 5 yıl daha fetret devri yaşamaması için, Güzel ilçemizin yeniden hizmetlere kavuşabilmesi için bu işin ehli, Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesindeki belediye meclis üyelikleri ve Bursa Büyükşehir Belediyesinde Baştan vekilliği görevlerinin ötesinde 8 yıl Gemlik’te Belediye başkanlık görevini başarılı bir şekilde yaparak partili, partisiz ehli vicdan sahibi herkesin takdirini kazanmış sayın Refik Yılmaz lehine adaylıktan çekiliyorum.
Gemlik’te Sayın Yılmaz’a olan teveccühü görüyor ve kendisinin seçimi açık ara kazanacağına inanıyoruz Böylesi güzel bir hizmet yürüyüşünde Cumhur ittifakı bileşenleriyle birlikte yürümemekten gurur duyuyoruz’ şeklinde konuştu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir