Tekin; “Bir Yıldır Devlet Bey Ne Diyorsa Oldu”

Tekin; “Bir Yıldır Devlet Bey Ne Diyorsa Oldu”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Muhammet Tekin, Katırlı, Muratoba ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Tekin, MHP’nin seçim beyannamesini anlatırken ”Devlet Bey bir buçuk yıldır ne dediyse oldu. Seçim beyannamemizi bu şekilde değerlendirmek gerekir” dedi.

MHP’nin 21 ayrı noktada yapacağı iftar programları son olarak Katırlı ve Muratoba Köylerinde gerçekleştirildi.

Programlarda konuşan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Öcanbaz; ”Türkiye’de seçim sistemi değişti. Artık en yüksek oy değil 50+1 gerekiyor. Bunu tek başına alabilecek parti de yok. Bizler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aday gösterdik. Bugüne kadar en ağır eleştiriyi yapan bizler, 15 Temmuz sonrasında sorumluluk aldık. Bizim öncesinde söylemlerimizin ağırlığı Çözüm Süreci ve FETO’ya yönelikti. Bunların ikisi de aradan çıkınca, aşılmayacak sorun kalmadı. MHP’nin güçlü olması, her zaman ülkemizin faydasınadır. Mecliste oylarınıza talibiz” dedi.

Ardından söz alan Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ise; ”İttifakın sebebi Türk devlet ve Müslüman Türk milletinin sosyal, ekonomik ve terör anlamında cendere altına alınmasıdır. Afrin’de yaşananları ve hendek siyasetini gördük. Biz inançlarımız gereği de bunlara tepkimizi koyduk. Bizler bin yıldır bağımsız yaşıyoruz, bin yıl daha bağımsız yaşayacağız.

Mazot ve çiftçinin giderlerinde vergiyi kaldıracağız. Sosyal haklar fazlalaşacak, asgari ücret ve emeklilik maaşları artacak. Bize bunu nasıl yapacağımız soruyorlar. Bir buçuk yıldır Devlet Bahçeli ne dedi de olmadI” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir