Borçelik’e “Bi’işler” ödül getirdi

Borçelik’e “Bi’işler” ödül getirdi

 

Çalışanların hayatı nı kolaylaştırmayı hedefleyen inovatif bir proje olan “Bi’işler”, yassı çelik sektörünün lider şirketlerinden Türkiye’nin en büyük ve en yüksek kaliteli galvanizli çelik üreticisi Borçe lik’e ödül getirdi.

İnsan Yönetimi alanında çalışmalar yapan PERYÖN tarafından düzenlenen “İnsana Değer Ödülleri” kapsamın da, “Fark Yaratan İK Projeleri -İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm” kategorisinde verilen ödülü “Bi’işler” projesi ile Borçelik kazandı.

PERYÖN ödüllerine 24 firma başvurdu!

İnsanı ve işi odağı na alan yapısıyla İnsan Yönetimi ala nında kurulmuş ilk sivil toplum kurulu şu olan PERYÖN, İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulama ları tanıtmak, örnek nitelikteki çalışma ları sektöre kazan dırmak, kurumların birbirinden öğren me sürecini özendir mek ve desteklemek amacıyla 10 yıldır İnsana Değer Ödülleri’ni düzenliyor. Ödüller; İnsana Değerde Liderlik, Etkin İş Gücü Yönetimi, Memnuniyet ve Bağlılık, Gelişim ve Dönüşüm Yönetimi ve Fark Yaratan İK Projeleri olmak üze re 5 ana kategoride veriliyor.

Bu yıl Türkiye çapında 24 Firma ve 28 başvuru arasından yaklaşık 6 ay süren değerlen dirme sonrasında Türkiye’de ‘İnsan Yönetimi’ alanında ki en önemli ve saygın organizas yon olan 10. PER YÖN İnsana Değer Ödülleri Wyndham Grand Levent otelin de yapılan törenle sahiplerini buldu.

Akademi ve iş dünyasından oluşan jüri üyele rinin seçimleri sonucunda Borçelik Bi’işler projesi ile İnsan Kaynak ların da Dijital Dönü şüm kategorisinde başarı ödülünü alarak geceye dam gasını vurmayı başardı. Ödü Ide con kurucusu Yaprak Yapsan tarafından Bi’işler ekibine verildi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir