MHP Seçim Komisyonunu Oluşturdu

MHP Seçim Komisyonunu Oluşturdu

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri öncesinde seçim komisyonunu oluşturdu. MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve önceki dönem ilçe başkanlarından Mehmet Kayaoğlu’nun söz aldığı toplantıda, seçim komisyonunda ilçe teşkilatı dışında isimler de yer aldı.

Toplantıda ilk sözü alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”24 Haziran da yapılacak olan seçimlerin büyük bölümü Ramazan Ay’ına denk gelecek. Çalışmalarımızı ve seçim programımızı da buna göre düzenleyeceğiz.

Özcanbaz; 150 Vekil Çıkarabiliriz

Türkiye farklı bir seçime girecek, PYD ve YPG’ye terörist diyemeyen CHP, nereden desteklediği belli olmayan ve İnce gibi terör örgütü destekçisi Demirtaş sevdasına düşen yeni bir parti, en fazla %2 oyu olan SP’nin ittifakı bir tarafta, milli değerleri ön planda tutarak mutabakat sağlayan bizler diğer taraftayız.  Bugün görüyoruz ki 301 vekili alan mecliste hakim olacak. Bizler de MHP’nin 150 vekil civarında vekil çıkaracağını düşünüyoruz. Bu şekilde de MHP kilit rol oynar ve bu ülkenin yine sigortası olur” şeklinde konuştu.

Tekin; Erdoğan’ın da Miladı 17-25 Aralıktır

MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin ise; ”Recep Tayyip Erdoğan 17-25 Aralık sonrasında milli politikaları daha fazla benimsedi. MHP ise ilk günkü çizgisinde devam ediyor. Anayasa’nın ilk 4 madde ile alakalı hassasiyetimiz biliniyor. Yeni sistemde ilk 4 maddenin de güvencesi bizleriz. Dış güçler ve FETÖ Erdoğansız Ak Parti istedi. Bu tamamen ülkenin zararınaydı. Bunu görmemek bizce doğru değildi” dedi.



(Son Güncelleme: 16 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir