Gemlik'te Polisten Hırsızlık Operasyonu
Gemlik'te Polisten Hırsızlık Operasyonu

Gemlik’te Polisten Hırsızlık Operasyonu

Gemlik’te Polisten Hırsızlık Operasyonu

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri ilçe genelinde çeşitli zamanlarda meydana gelen hırsızlık olayları ile alakalı yaptıkları titiz çalışmalarda çok sayıda hırsızlık olayını çözdü. Ele geçirilen malzeme asayiş büronun koridorlarını doldurdu.

Alınan bilgiye göre uzun süredir ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarının çözümü için titiz bir çalışma yürüten ekipler, tespit ettikleri 3 kişiyi yakın takibe aldılar. Teknik ve fiziki takibin ardından söz konusu kişilerin evlerinde mahkeme kararı ile yapılan aramalarda, bisikletten saatlere, büyük ekran tvlerden bilgisayar monitörlerine, matkaplardan cep telefonlarına, elektronik terazilerden uydu alıcılarına, zeytinyağlarından projektörlere, bilgisayarlardan saç kurutma makinalarına kadar yüzlerce parça ürün ele geçirdi. Zanlılarla birlikte çok sayıda cep telefonu, silah ve bir miktarda uyuşturucu madde bulundu.

İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş Bürosu koridoruna serilen ve tek tek isimlendirilen malzemelerin sahiplerinin ilçe emniyet müdürlüğüne müracaat etmeleri istenildi.

Göz altına alınan 3 zanlının işlemleri ilçe emniyet müdürlüğünde sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir