Şahinyurdu Mesire Alanı Yaza Hazırlanıyor

Şahinyurdu Mesire Alanı Yaza Hazırlanıyor

Şahinyurdu Mesire Alanı Yaza Hazırlanıyor

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte park ve bahçe bakımlarının yanı sıra yeni park alanları kazandırmayı sürdüren Gemlik Belediyesi, yeni mesire alanlarını da ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hem çocukların hem ailelerin gözdesi olacak Şahinyurdu mesire alanında düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi öncülüğünde 1100 fidanın toprakla buluşturulduğu Şahinyurdu Mahallesi Karlık Çeşmesi Mevkiindeki 10 dönümlük araziyi düzenleyen ekipler, 20 adet barbekü ve 20 adet piknik masasının montaj işlemlerini tamamladı. Çevre düzenleme çalışmasıyla güzelleştirilen alan, çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların akınına uğrayacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla Çamlık, Haydariye Dedelik, Yeniköy Piknik Alanları ve Gemlik mesire alanının ardından Şahinyurdu Mahallesine de mesire alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Şahinyurdu mesire alanının, kentte yaşayanlara hafta sonları serin bir ortamda doğa ile buluşma imkânı sunacağını kaydeden Başkan Yılmaz, “Hemşerilerimiz, Şahinyurdu mesire alanımızda sade ve sakin bir ortamda hem piknik yapabilecekler hem de doğa ile bulaşacaklar. Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın da güvenle oynayabilecekleri doğayla iç içe ortamlar oluşturmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde, Şahinyurdu mesire alanımızı da yaz mevsimine hazır hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 5. mesire alanımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

mesire alanında mahalle sakinlerinin dinlenebilecekleri, piknik yapabilecekleri, sevdikleriyle birlikte huzurlu vakit geçirebileceklerini ifade eden Şahinyurdu Mahalle Muhtarı Hüseyin Ağıl da, “Mahallemize yeni bir doğa ile buluşma adresi kazandırdıkları için Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve ekibine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 



(Son Güncelleme: 10 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir