FMV IŞIK SPOR 69 - GEMLİK BASKETBOL 71

FMV IŞIK SPOR 69 – GEMLİK BASKETBOL 71

FMV IŞIK SPOR 69 – GEMLİK BASKETBOL 71

İstanbul’da seride 1:1 olan playoff 3 maçında Gemlik Basketbol F.M.V Işık sporu 2 sayı ile yenerek 8’li finale kalma başarısı gösterdi.
1.Periyota hızlı başlayan ev sahibi takım müsabakanın 6.dakikasını 10:2 önde tamamladı. Gemlik Basketbol son dakikalarda 8 :0 seri yakalasa da periyotu 18:13 yenik kapattı. 2 periyota FMV Işık spor 6:0 seri ile başlasa da Gemlik basketbol savunmada ve hücumda yaptığı hamleler periyotu 3 sayı fark ile kazansa da 1.devreyi 32:30 yenik kapattı . 3 Çeyreğinin 7 .dakikasında E.Koç’un bulduğu sayı ile Gemlik basketbol periyota 4 sayı geride başlamasına rağmen Cem Han ,Gökhan Şenol ve Serdar Yavuzun elinde bulduğu sayılar ile müsabakanın 3. dakikasında 1 sayı öne geçmeyi başardı. Gemlik Basketbol Periyotu 6 sayı farkla kazanarak son çeyreğe 48:52 önde girmeyi başardı.
Son çeyrekte başa baş geçen mücadele Gökhan Şenol’un sakatlanması ve Mert Yavi’ nin 5 faul almasına rağmen müsabakanın son saniyelerine Gemlik Basketbol 2 sayı ile önde girdi. Serdar Yavuza yapılan faul sonrası faul kullanan Gemlik Basketbol farkı 3 çıkartsa da Utku Yücedağ’nın elinden bulduğu 2 sayı ile son 45 saniye FMV Işık spor farkı 1 sayıya indirdi. Son 03 saniyede Berkay Kutlunun kazandı faul atışından skoru 69:71 getiren Gemlik Basketbol son atışı sayıya çeviremeyince müsabakayı 2 sayı ile kazandı. Galibiyet sonrası taraftarına koşan Gemlik Basketbol bu sevinci taraftarı ile beraber yaşadı.

1 periyot 18:13
2 periyot 14:17
3 periyot 16:22
4 periyot 21:19

Gemlik Basketbol adına Serdar Yavuz 17 sayı 3 ribaunt ve 4 asist , Cem han 16 sayı 2 ribaunt 2 asist ve Gökhan Şenol 12 sayı 4 ribaunt 9 asist ile en skorer isimler oldular. Fmv Işık adına Utku Yücedağ 13 sayı 10 ribaunt 3 asist ile oynadı.
Gemlik Basketbol mutluluğunu

Gemlik Basketbol 8’li finallerde Manisa BŞB. , Bornova BLD. , Artvin BLD. , Edirne BLD. , Fethiye BLD. ,Final Spor ve Bolu sporun rakibi oldu.

Bu başarıyı Gemlik hak ediyor diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut sezon başında yönetimdeki arkadaşlarımla ve Menajerimiz ile hedefimiz 8 li final olarak hedef koymuştuk. Bu hedefe FMV Işık ile oynadığımız müsabakayı 2 sayı ile kazanarak seri 2:1 getirerek büyük başarıya imza attık. Bu başarıda öncelikli maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Başta olmak üzere kulübümüze maddi destek olan sponsorlarımıza ve Gemlik halkına teşekkür ederim .Ayrıca Gemlik için mücadele eden Yöneticilerimize , Menajerimiz Yahya GÜMÜŞ , Hocamız Fatih ELBAŞ , Teknik Ekip ve Sporcularımız canı gönülden kutluyorum. İfadelerini kullandı.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir