Duyarlılık Ve Dayanışma’dan Destek

Duyarlılık Ve Dayanışma’dan Destek

Duyarlılık ve Dayanışma Dernek Başkanı Cemal Küçük Bursa MAG- DER’e gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sonrasında yazılı açıklama yaptı.
Küçük açıklamasında MAG ekibinin , ülkemiz ve özelliklede birinci derecede deprem bölgesi olan ilçemiz için önemi çok büyüktür , böyle bir gönüllü yapılanmasının ilçemizde olması ise Gemlik halkı için büyük kazançtır dedi . Küçük Gemlik halkının MAG ekiplerine daha çok destek olması gerektiğini MAG ın kurulduğu günden beri gerek verdiği Eğitimler , yaptıkları Okul Tatbikatları gerekse bir çok Kayıp vakası ve Afet bölgelerindeki çalışmaları olduğunu , Fakat olay yerlerine gidebilmeleri için araç sorunu yaşadıklarını söyledi.
Gemlik esnafaflarından Gül Bilişim ve vatandaşlarımızdan Handan Gürşahinin, MAG’ın araç ihtiyacı için girişimde bulunmalarından sonra dernek yönetimimiz bu konuda kampanya başlatma kararı almıştır, Üyelerimizin ve Gemlik halkının desteği ile inşallah MAG ekibinin araç sorunu çözülecektir ,sadece insan hayatı değil mahsur kalmış hayvanlarımızı dahi büyük fedakarlılık ve hiç bir maddiyat gözetmeksizin kurtarmaya gelen MAG ekibine, hepimizin bir gün ihtiyacı olabileceğini unutmamak lazım dedi.
Küçük son olarak açıklamasında Gemlik ve Gemlik halkını ilgilendiren her konuya duyarlı olduklarını ve grev kararı almış olan ÇİMTAŞ çalışanlarımızın da grev sonlandırılana kadar yanlarında olacaklarını belirti.



(Son Güncelleme: 15 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir