Belediyenin Çöp Konteynerini Yaktılar

Belediyenin Çöp Konteynerini Yaktılar

Belediyenin Çöp Konteynerini Yaktılar

Gemlik’te meydana gelen son olayda binlerce liraya malolan ve halkın en güzel hizmeti almasını sağlayan Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait yeraltı çöp konteynerini kimliği belirsiz kişi yada kişilerce yakılarak zarar verdi.
Alınan bilgiye göre, Gemlik çevre yolu Altıntaş Caminin karşısında bulunan Yeraltı çöp konteyniri gece geç saatlerde ateşe verildi. Plastik olan kısmın büyük hasar gördüğü yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdüler. Yangında yer altı çöp konteynırı büyük ölçüde kullanılamaz hale gelirken, polis ekipleri yangını çıkartan kişi yada kişilerle alakalı soruşturma başlattılar.

Belediyenin Çöp Konteynerini Yaktılar

Çevrede bulunan vatandaşlar, kamuya ait olan malzemelere bilinçli olarak zarar olarak zarar verildiğine işaret ederek, bu benzeri olayları yapanların devlet düşmanlığıyla eşdeğer tutulmasını gerektiğine işaret ettiler. Vatandaşlar milletin parası ile binlerce lira harcanarak yapılan yatırımlara zarar verilmesine bir anlam veremediklerini ifade ettiler.



(Son Güncelleme: 15 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir