SPORTİF BAŞARI İÇİN DESTEK OLMALIYIZ

   SPORTİF BAŞARI İÇİN DESTEK OLMALIYIZ

 

Türkiye Basketbol 2 ligi Playoff 1 . karşılaşmasında  cumartesi günü saat 17:30 da İstanbul ‘da  F.M.V IŞIKSPOR’a konuk olacak  Gemlik Basketbol ‘da hazırlıklara aralıksız devam ediyor.

TBF 2. Lig B grubunu  6. sırada tamamlayarak A grubu 3.cüsü olan FMV IŞIK SPOR  ile eşleşen Gemlik temsilcisi  seriyi 2:0 a getirerek 8.li finaller ’de yer almayı hedefliyor. Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut hedeflerinin final grubuna kalmak olduğunu,  Deplasmanda oynayacağımız ilk maçı kazanarak evimizde oynayacağımız 2.maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Gemlik Basketbol Kulübü yönetici arkadaşlarımızın özverileri ile takımımızı buraya kadar getirdik.

Şimdi Gemlik olarak takımımıza maddi ve manevi destek olma zamanı hep birlikte Gemlik Basketbolu finallere taşıyarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağımıza inanıyorum. Bunun için hep birlikte 17 Nisan 2018 Salı günü saat 18:00 ‘da oynanacak 2.müsabaka için sizleri desteğe bekliyoruz.İlçe olarak sportif başarılara ihtiyacımızın var olduğunu bir gerçek bunun için hep birlikte destek olmamız gerektiğini ifade etti.

Gemlik Basket bol Türkiye Basketbol 2.liginde oynadığı müsabakalarda 12 galibiyet 10 mağlubiyet ile 34 puan topladı. Gemlik Basketbol  bu mücadelede Edirne Belediye , Fethiye Belediye , Erzurum BŞB , Mersin BŞB, Ups Spor , İzmir Belediye , Ted İstanbul , Mamak Belediye ve Bursa Final okullarını yenme başarısı gösterdi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

1 yorum

  1. KİME DESTEK OLACAGIZ TRABZONSPOR’A MI?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir