SAADET PARTİLİLER EĞİTİMDE BULUŞTU…

SAADET PARTİLİLER EĞİTİMDE BULUŞTU…

SAADET PARTİLİLER EĞİTİMDE BULUŞTU…

 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı eğitim programı düzenledi. Yapmış oldukları eğitim programına; ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle başkanları, sandık baş müşahitleri ile sandık başkanları katıldı.

Konu ile alakalı olarak İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şu sözleri söyledi: “Saadet Partisi olarak hem yönetim kurulumuzu hem de üyelerimizi periyodik aralıklarla eğitime tabi tutmaktayız. Bu programlar sadece ilçe bazında değil ülkemizin tamamında yapılmaktadır. Bu eğitim ile üyelerimizin var olan bilgilerini güncelliyor aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da Saadet Partisi’nin teşkilat yapısını tanıtıyoruz. Böylelikle sadece seçim zamanında değil tüm zamanlarda teşkilat yapımızı hazır, canlı ve dinamik tutuyoruz.” dedi.

Üç aylar kutlu olsun: Üç aylar ile alakalı olarak da konuşan ve Gemlik Halkının üç aylar’ını kutlayan Yıldız;

“İçinde bulunduğumuz, maneviyatımızın yükselmesine vesile olan üç aylar olarak adlandırılan Recep, Şaban ve Ramazan aylarımız mübarek olsun. Bu güzel ayların hürmetine yüce Allah tez zamanda İslam Birliği’ni kurmayı nasip etsin. Bu vesile ile üç ayların İslam Alemi’ne barış, huzur, bolluk, bereket, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir