GTSO 4. Grup Adaylarından Gazetemize Ziyaret

GTSO 4. Grup Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, 4. Grubu olan inşaat sektörünün bulunduğu gruba, bir ekip daha aday oldu. Emir Bektaş, Alparslan Eker ve Ekrem Ekdi’nin aday olduğu grup, bu iş komitesinde çıkan dördüncü grup oldu.

Gemlik Gündem Gazetesine yaptıkları ziyarette, kendilerini Gündem Medya İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal karşıladı. Meslek komitesi ile alakalı değerlendirme yapan grup üyeleri, Gemlik’te önemli bir sektörü temsil ettiklerini ve sektörün büyümesi adına çalışma yapacaklarını ifade ederek, özellikle GTSO’da inşaat sektörünün doğru temsil edilmesinin, lokomotif sektör olduğu göz önüne alınırsa, tüm Gemlik’i ilgilendiren mesel olduğu dile getirildi.

Grup üyeleri “Ticaret ve Sanayi odasının her alanda var olduğunu göstermek ve çalışmalarından halkın ve üyelerinin haberdar olması için projeler geliştşireceklerini ifade ederek, sektörlerdeki üyelerin bir araya gelmesi için bir oda lokalinin acilen düzenlenmesi lazım. Bunun yanında satıcı ve alıcıyı bir araya getirerek ürün alım satımında tercih sebebi oluşturmak için de bir araya gelmek şart. Bunun içinde oda lokali bu işin en temel noktası” dediler.

14 Nisan’da yapılacak olan seçimlerde, 4farklı grubun yarışacağı inşaatçılar grubu, seçimin en çok merak edilen gruplarının başında geliyor.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir