GEMLİK BELEDİYESİ ESNAF VE VATANDAŞA BAYRAK DAĞITTI

GEMLİK BELEDİYESİ ESNAF VE VATANDAŞA BAYRAK DAĞITTI

GEMLİK BELEDİYESİ ESNAF VE VATANDAŞA BAYRAK DAĞITTI

Gemlik Belediyesi tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek amacıyla cadde ve sokaklara Türk bayrağı asılırken, esnaflara ve vatandaşlara da bayrak hediye edildi. Bayrak dağıtımına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Afrin’de yoğun ve amansız operasyonlar düzenleyen şanlı ordunun kahraman askerlerine destek olmak, birlik ve beraberliğe katkı sağlamak amacı ile ilçede ki esnaflara bayrak dağıtımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Zeytin Dalı Afrin Harekâtında, dualarımız, ordumuzla. Allah ordumuzu, düşmanlarımıza karşı muzaffer eylesin. Böyle günlerde toplum olarak birlik beraberliğimizi göstermemizin en güzel yollarından biri de şanlı al bayraklarımızı asmak olacaktır. Bu münasebetle şehrimizin çeşitli yerlerinde esnaflarımıza bayrak dağıtımı yaptık. Ordumuza desteğimizi göstermek, onların moral motivasyonlarını üst düzeyde tutmak ve birlik beraberliğimizi dost düşman herkese göstermek için evlerimizin balkonlarına, pencerelerine ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asalım. Çünkü tarih boyunca Türk’ün bayrağı dosta güven, düşmana korku vermiştir. Bu vesile ile yarın Üniversite önünden, 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gerçekleştireceğimiz Mehmetçiğe Destek Yürüyüşümüze tüm halkımızı davet ediyoruz. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



(Son Güncelleme: 22 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir