Aygün; "Gemlik A.Ş. Kurulacak"

Aygün; “Gemlik A.Ş. Kurulacak”

Aygün; “Gemlik A.Ş. Kurulacak”

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası adaylıklarını açıklayan ve kendilerini Dinamik Ekip olarak tanımlayan ekip temsilcileri Gemlik Müteahhitler Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Dinamik Ekibin meclis üyesi adayları Hamza Aygün, Ahmet Küçük, Emir Bektaş ve komite üyesi adayları Ekrem Ekdi ve Murat Çakır yeni seçilen GMD Başkanı Ahmet Ergen ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. GTSO seçimlerinde tarafsız kalacaklarını deklare eden GMD yönetimine, bu karara saygı duyduklarını ifade ederek seçimlerde kim kazanırsa kazansın GMD ile işbirliği yapmasının zorunlu olduğunu belirttiler.
Ziyarette Dinamik Ekip adına söz alan Hamza Aygün şunları ifade etti:
“Dinamik Ekip olarak GTSO seçimlerine iddialı projelerle hazırlanıyoruz. Bu projelerden ilki ve en önemlisi Gemlik A.Ş.’nin kurulmasıdır. Gemlik A.Ş., Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde tüm Gemlikli sanayici, işadamı ve Gemlik halkının tümünün gücü oranında katılımıyla kurulacaktır. En az 1 milyar TL (eski parayla 1 katrilyon) sermaye ile yola çıkacak olan Gemlik A.Ş.’nin amacı ilçemizin geleceğine yön verecek olan mega projeleri hayata geçirmektir. En önemli kazanımı da tüm sermayesini, istihdamını, hizmet ve malzeme alımını Gemlik’ten gerçekleştirmesi olacaktır.
DEV PROJELERİ GEMLİK AŞ YAPACAK
İlçemizde yapılması zorunlu olan ada veya mahalle bazında kentsel dönüşüm veya büyük turizm yatırımları gibi mega projeleri kapasite itibariyle Gemlik ölçeğinde esnaf ve şirketlerimizin yapması mümkün değildir. Ancak Gemlik A.Ş. bünyesinde tüm katılımcıların güç birliğiyle en büyük projeleri dahi kimseden borç almadan kendi öz sermayemiz ile yapabilmemiz mümkün olacaktır. Bu ve benzeri projelerimizi ilerleyen süreçte açıklamaya devam edeceğiz.
KAZANCIN YÜZDE İKİ BUÇUĞU SOSYAL PROJELERE
Gemlik’teki bu büyük oluşumun kaybedeni olmayacaktır. Tüm kazanç Gemlik’te ve Gemliklilerin olacaktır. Hatta Gemlik’te yaşayan hiçbir geliri olmayan dul, yetim ve ihtiyaç sahipleri bile bu kuruluşun kazananı olacak. Çünkü Gemlik A.Ş. her yıl kazancının yüzde iki buçuğunu sosyal sorumluluk kapsamında, ilçemizde yaşayan gerçek mağdurların ihtiyaçlarına harcayacaktır.
Yakın zamanda İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Siyasi Parti Temsilcilerimiz ve diğer STK’lar ile de görüşme yaparak projelerimizi kendilerine anlatacağız.”
GMD Başkanı Ahmet Ergen; “Dinamik Ekip temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu seçimlerde tarafsız kalacağımızı daha önceden beyan etmiştik. Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de GTSO meclisine seçilecek üyelerin derneğimiz üyeleri içerisinden olmasını temenni ederiz. Sizlere çalışmalarınız ve projelerinizde başarılar dileriz.” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir