RODA LİMANI YÖNETİCİLERİ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

RODA LİMANI YÖNETİCİLERİ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

RODA LİMANI YÖNETİCİLERİ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri, Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri, Gemlik Atatepe Mesleki ve Teknik Lisesi Lojistik öğrencileri; Gemlik Lions ve BLT Lojistik katkılarıyla düzenlenen kariyer buluşmaları kapsamın da limancılık sektörünün önemli temsilcilerinden Rodaport Genel Müdürü Ali AÇIL ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet YAVUZ ile seminerde bir araya geldiler.
Rodaport Genel Müdürü Ali Açıl “öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgileri pratik hayatta iş yerlerinde uygulayabilmeleri için bir müddet işi uzmanlarının yanında öğrenerek tecrübe kazanmaları gerektiğini ve sektörde tercih edilebilmeleri için donanımlı olmaları gerektiğini belirtti. Her zaman kendilerini geliştirmelerini ve bunun yanında hobilerinin olmasının altını çizdi. Roda Limanı yatırımlarından ve çalışma imkanlarından bahsettiği etkinlikte öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz” kendi kariyer sürecinden yola çıkarak öğrencilere yapmaları gerekenler konusunda bilgi aktardı. Roda Limanı operasyonları ve elleçlen yükler hakkında öğrencilere bilgi aktardı. Öğrencilerin Roda Limanı iş ve staj olanakları hakkında sorularını yanıtladı.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir