Yerinde Dönüşüm Komisyonu Kat Artışı İstiyor

Yerinde Dönüşüm Komisyonu Kat Artışı İstiyor

Yerinde Dönüşüm Komisyonu Kat Artışı İstiyor

Gemlik’te Yerinde Dönüşüm Komisyonu ikinci toplantısını 25.01.2018’de GTSO Meclis Toplantı Salonunda yaptı. Komisyonda en dikkat çekici ayrıntı, yerinde dönüşüm ile birlikte kat artışının yapılması istenecek.

Toplantıya CHP, MHP, Saadet Partisi ve İYİ Parti Temsilcileri, MHP ve CHP İmar Komisyonu Üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı, Ticaret Odası, Ziraat Odası, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Avukatlar, STK’ları temsilen; GESYAD, Gücüm Spor Kulübü, Giresunlular Dernek Başkanı ve Komisyon Üyeleri katıldılar.

Toplantıda yapılan istişareler neticesinde, AK Gemlik İlçe Başkanlığı ile görüşülerek, AK Parti Bursa İl Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan KHK ve Dönüşüm hakkında istişare amaçlı randevu talep edilmesi kararı alınmıştır.  Bu ziyarete CHP, MHP, Saadet ve İYİ Parti İlçe ve İl Başkanları, GTSO ve Esnaf Sanatkarlar Odası, Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği ve Giresunlular Dernek Başkanı katılacaktır. Bursa ziyaretinden bir gün önce Gemlik Belediye Başkanı ile de istişare edilecektir. Halkımızın daha sağlıklı ve net bilgilendirilebilmesi için Facebook Sayfası ve broşür taslağı hazırlanılarak bir sonraki komisyon toplantısında istişareye açılması sağlanacaktır. Ayrıca AK Parti, MHP ve CHP Belediye Meclis Üyelerinin, ilgili meslek odalarının da görüşünü alarak, plan revizyonu ile kat artışının yapılıp Gemlik’te Yerinde Dönüşümün önü açılması için Gemlik Belediye Meclisinde gerekli girişimin yapılması talep edilmiştir. Son olarak Gemlik’te Yerinde Dönüşüm fiilen başlayana kadar bu komisyonun faaliyetlerine devam etmesine karar verilmiştir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir