Ak Kadınlar Ersöz ile devam

Ak Kadınlar Ersöz ile devam

 

Ak Parti Gemlik İlçe Kadın Kolları kongresi, Gemlik Belediye Ömer Kahraman Ek Hizmet Binasında 5. Olağan Kongrelerini gerçekleştirdiler. Kadın Kolları Şükran Ersöz’ün tekrar başkanlığa getirildiği kongreye, protokol de yoğun ilgi gösterdi. Şükran Ersöz, 5. Olağan Kongrede de ilçe başkanı olarak seçildi.

Kongreye Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekillleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan ve Osman Mesten, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, STK, Dernek ve kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan Ersöz, kendisini ilk görece getiren İlçe Başkanı Zafer Işık ve bu dönemki ilçe başkanı Yaşar İslam’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ak Parti’nin gayretli çalışmalarına ve kadın kollarının performansına dikkat çekerek, emek verenleri de kutladı.

   İSLAM; AK PARTİ KADIN KOLLARI DÜNYANIN EN BÜYÜK KADIN TOPLULUĞUDUR

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Yaşar İslam; ‘’Ak Parti Kadın Kolları Bütün Milletini ailesi, şehrini evi, sıkıntıları da ortak sıkıntıları gören kadınların bir araya gelerek oluşturduğu, dünyanın en büyük kadın topluluğudur. Kadının elinin değmediği iş başarısızdır. Demokrasinin kahramanı, Türkiye’nin kadınlarıdır’’ dedi.

YILMAZ; VATANDAŞ DA DENİZ MANZARALI EVDE OTURACAK

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Gemlik’in depremselliği nedeniyle, uzun zamandır yeni yerleşim alanına ihtiyaçlarımız vardı. Gemlik’in merkezini döüştürmeden, sosyal donatı alanları kurmak, pazarlar kurmak mümkün değil. Bizi buradan dağlara götürecek iddiaları var. Bunların dağ dediği yerlerin 100 metre altında biz oturuyoruz, CHP önceki dönem ilçe başkanı oturuyor. Deniz manzaralı yerlerde vatandaşların oturacak olması bunları rahatsız mı ediyor’’ şeklinde konuştu.

ÇAVUŞOĞLU; KADINLAR TOPLUMUN MERKEZİDİR

Son olarak söz alan Genel Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise; ‘’Kongre, yenilenme olduğu kadar, geçmişin de muhasebesini yapmaktır. Hem de geleceğe yönelik umutlarımızı tazelememizi sağlar. Bir toplumu meydana getiren unsurlar, erkekler, kadınlar, gençler, çocuklar olarak düşünülünce, kadınların toplumun merkezinde yer aldığını görürüz. Bu nedenle, kadınlarımız partimizin ana güçlerindendir.

Başta kadınlarımız olmak üzere, sonraki seçimlerde de, Ak Parti Kadın Kolları önemli işlere imza atacaktır’’ ifadeleri kullandı.

SÜMEYYE’Yİ UNUTMADI

Çavuşoğlu konuşmasının bir bölümünde ise geçtiğimiz yıllarda amansız hastalıktan vefat eden Ak Parti teşkilatlarında uzun süre görev yapmış Sümeyye Yazıcı’yı da yad ederek; ‘’Teşkilatçılık, iyi ve kötü günleri birlikte geçirmektir. Aramızda teşkilatçılık yapmış Sümeyye kardeşimiz de, hakka yürümüştür. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum’’ dedi.

Ak Kadınlar Ersöz ile devam

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir