Gemlik’e yeni nikâh salonu
Gemlik’e yeni nikâh salonu

Gemlik’e yeni nikâh salonu

Gemlik’e yeni nikâh salonu

Katlı Otopark altında hizmet veren nikâh dairesi, Sosyal Yaşam Merkezi’ne taşınıyor. Kültür merkezi ve düğün salonunun da olduğu kısımda devam eden tadilat ve bakım işlemleri tamamlandıktan sonra nikâh işlemleri burada hazırlanan yeni dairede gerçekleşecek.
Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan ve fuaye alanı olarak kullanılan geniş alan, devam eden tadilat işlemleri ile nikah salonuna dönüştürülecek. Nikâh dairesi de buraya taşınacak. Böylece evlilik işlemleri Gemlik Belediyesi’nin hemen yanında, salona yakın, hızla gerçekleşebileceği noktada gerçekleşecek.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Sertaslan’a Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kaynatma ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Yuşan da eşlik etti. Tadilatın kısa sürede tamamlanarak yeni nikah dairesinin Gemliklilerin hizmetine sunulacağını belirten Başkan Sertaslan, “Sosyal Yaşam Merkezimizdeki fuaye alanımıza nikah salonumuz ve evlendirme memurluğumuzu taşıyor, Gemlik’e yakışır bir nikah salonu yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
(Son Güncelleme: 24 Şubat 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir