ENGİN USTA DUALARLA AÇILDI

ENGİN USTA DUALARLA AÇILDI

ENGİN USTA DUALARLA AÇILDI

Engin Usta Lezzet Sofrası, lokanta, kahvaltı ve ocakbaşı hizmetinin verildiği Gemlik şubesini açtı.

Engin Usta Lezzet Sofrası’nın Gemlik’teki şubesinin açılışı yapıldı. Görkemli tören, Gemlik ve Orhangazi’nin protokol, iş ve siyaset camiasını biraraya getirdi. Firma kurucusu Engin Halaç ile baba firmasının işletmeciliğini yürüten Eray, Kubilay ve Onur Halaç kardeşler açılış onuruna yüzlerce kişiye ikramda bulundu.

Orhangazi Gemlik karayolu üzerindeki merkez işletmesinden sonra 2016’da Orhangazi, 2017 Nisan’ında ise Gemlik şubelerini açan Engin Usta Lezzet Sofrası, yenilik çalışmalarını tamamladığı Gemlik şubesi için açılış töreni düzenledi.

Gemlik’te eski minibüs garajı olarak bilinen bölgedeki 5 katlı şubesinde sıcak yemek ve ızgara hizmetine ek olarak 139 çeşitten oluşan günlük açık büfe kahvaltı ve ocakbaşı hizmetine de başlayan Engin Usta’nın açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

YOĞUN KATILIM

Engin Usta’nın açılış törenine; Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Jandarma Komutanı J.Bnb. Barış Bozkurt, Gemlik Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Gemlik Belediye Başkanı yardımcısı Kadir Erol, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt, Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sevinç, DP Orhangazi İlçe Başkanı Baki Bekar, Orhangazi Belediye Meclis Üyeleri Hasan Dursun, Süleyman Yaşa, Osman Levent Sarıoğlu, Gemlikli siyasi partilerin yöneticileri ile Orhangazi ve Gemlik’ten çok sayıda işadamı katıldı.

DUALARLA AÇILDI

Engin Usta Lezzet Sofrası’nın Gemlik şubesinin açılış töreninde dualar okundu ve kurban kesildi. Kurdeleyi ise protokol üyeleri birlikte kesti. Engin Usta’nın Gemlik’teki 5 kattan oluşan şubesini gezen konuklar, yemekleri kadar modern dekorasyonu ile de dikkat çeken mekana tam not verdi.

Açılıştan sonra konuklara ve Gemliklilere Engin Usta’nın leziz etli pilavı ikram edildi.

(Son Güncelleme: 31 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir