Işık; "Bayrağı Telsim Edeceğiz"

Işık; “Bayrağı Teslim Edeceğiz”

Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, sonraki dönemde aday olmayacağını açıkladı.

Işık Genel Merkez ve İl Başkanlığı ile yaptığı istişareler sonrasında, sonraki dönemde aday olmayacağını, bayrağı devretmesinin zamanının geldiğini düşündüğünü ifade ederek sonraki dönem için farklı projelerinin olduğunu ifade etti. Işık, Ak Parti Teşkilatları için de çalışmayı sürdüreceğinin altını çizerken, teşkilattan da uzak kalmayacağını vurguladı.

‘’İstifa yok’’

İstifa ve görevden alma iddialarına da değinen Ak Parti İlçe Başkanı, görevden alma veya istifa etme durumunun söz konusu olmadığının altını çizerek, teşkilat içi değerlendirmelerinin de sürdüğünü dile getirdi.

Öte yandan Ak Parti il başkanı Ayhan Salman’da bir açıklama yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ile birlikte ilçe başkanları ile görüşerek ilçe kongreleri hazırlıklarını konuştu. İlçe kongrelerinin tarihlerinin ve hazırlıklarının konuşulduğu toplantılarda ilçe başkanları ile yüz yüze istişareler yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Salman, sosyal medya ve çeşitli mecralarda dönen görevden alınma haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirtti.

Başkan Salman, görüşmelerde kongre hazırlıklarının konuşulduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“İlçelerimizde yakaladığımız ivmenin devamının sağlanıp, yeni dönemde de partimizin Bursamızın her noktasında en doğru şekilde temsil edilmesi için istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımızın görüşleri çok önemli. İnşallah hep birlikte partimizi ve Bursamızı ülkemizin geleceğini etkileyecek olan kararların verileceği 2019 yılında ve büyük hedeflerimize taşıyacak kadroları oluşturacağız.”

(Son Güncelleme: 3 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir