Gesyad’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

Gesyad’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği (GESYAD) yeni yönetimiyle Gemlik İlçe Emniyet Müdürüne konuk oldu. Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce tarafından karşılanan Gesyad yönetimi, son dönemdeki çalışmalarından dolayı müdür Yüce’ye teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Kurulduğumuz 2013 yılı itibariyle Gemlik’in sosyal hayattaki eksiklerini gündemimize aldık. Sportif faaliyetlerimiz, turnuvalarımız, Kent Konseyi ile birlikte koro faaliyetlerimiz son dönemde dikkat çeken etkinliklerimiz oldu. Devlet korumasındaki çocuklarımız da derneğimizin faaliyetlerinin parçası. Beraberinde huzurevi ziyaretlerimiz de, dernek çalışmalarımızın parçasıdır’’ dedi. Deviren sözlerinin sonunda Emniyet Müdürünü de dernek etkinliklerine davet etti.

Müdürü Yüce; ‘’Geçtiğimiz gün verdiğiniz yemekte, derneğin etkisini görmüş olduk. Doğru çalışma ve birliktelikle, güzel şeyler yapılıyor. Bizler de, emniyet olarak Gemlik’in daha iyi yerde olması için çabalıyoruz. Bize destek veren ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir