GEMLİK’TE KORUYUCU AİLE ETKİNLİĞİ

Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Gemlik’te Cumhuriyet Mahallesinde  bulunan Kültür Merkezinde  “Koruyucu Aile” etkinliği düzenlendi.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri, Gesyad Başkanı Şükrü Deviren ile koruyucu aileler ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Erkut Öneş; Devlet olarak bizler çocuklarımızın her türlü bakımını ve ihtiyacını karşılıyoruz. Ancak her çocuğun aile ortamında yaşama hakkı da bir gerçektir. Bizler bakım ve koruma altında olan çocuklarımızın aile sıcaklığında, çocuklarımızın yüksek yararını gözeterek sevgi dolu, güvenli ve donanımlı bir aile ortamında yetişmelerini istiyoruz. Bu sebeple Koruyucu Aile olmak; hem çocuklar için, hem çocuk özlemi çeken ebeveynler için çok değerli bir projedir. Bursa’da koruma ve bakım altında bulunan 146 çocuğumuza 126 koruyucu ailemiz kucak açtı. Tek temennim aile sevgisinden mahrum tek bir çocuk kalmayana kadar bu hizmetin devam etmesidir. Koruyucu Aileler bizim kahramanlarımızdır. Onlar toplulumuzda erdemli ve şefkatli birer örnektirler. Katılımlarınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım ‘dedi.

Konuşmanın ardından İl Müdürlüğünce hazırlanan Koruyucu Aile Kamu Spotu katılımcılarla paylaşıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan uzman personel tarafından Koruyucu Aile nasıl olunur? Kimler Koruyucu Aile olabilir? Sorularına açıklık getirilerek geniş bir sunum yapıldı.

Toplantının sonunda 1999 yılından itibaren koruyucu ailelik yapan Aileler duygularını paylaştı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir