Ünlü Ailesinin Acı Günü

Ünlü Ailesinin Acı Günü

Ünlü Ailesinin Acı Günü

Gemlik Hamidiye Mahallesi Muhtarı Necmi Ünlü’nün eşi Nural Ünlü vefat etti. Aynı zamanda Muhammet Ali Ünlü, Hamdi Ünlü, Ahmet Ünlü ve Abbullah Ünlü’nün anneleri, Sedef Ünlü’nün de kayın validesi olan Nural Ünlü’nün ani vefatı aile ve yakınlarını hüzne sevk etti.

Hacı İzzet Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, Ak Parti İlçe Yönetimi, CHP İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Eminz Özcanbaz ve yönetimi, Saadet Partisi Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, oda, dernek, STK temsilcileri, Gemlik Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Gemlik Mezarlığında toprağa verilen Nural Ünlü’nün acı kaybından dolayı, ailesine, sevenlerine baş sağlığı, merhumeye de Allah’tan rahmet diliyoruz.

(Son Güncelleme: 23 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir