Tahammül sınırı

Gemlik’te, geçmişten bugüne gelen hastalıktır aslında. Tahammülümüz hiç yok. Dışarıda basit görülen olaylar bile Gemlik’te kavga gürültü sebebidir. 60 yaş üzeri adamlar bile, geçtiğimiz gün yaşadığımız olayda olduğu gibi birbirini dövebiliyor.

Muhammet Çiftçi ve Mahmut Solaksubaşı arasındaki sorun, bir süredir devam eden meseleyi Gemlik’te duymayan kalmadı. Sonunda inşaatını yaptıkları binanın önünde de patlak verdi.

Çiftçi Mahmut Solaksubaşı’nı görünce yeğenleri ve çocukları ile arabadan indi ve Solaksubaşı’nın yanına gitti. Birkaç söz söyledikten sonra da yumruklamaya başladı. Solaksubaşı’da yumruğun etkisiyle zemine çarptı. Çiftçi’de durmadı. O arada Ömer Uslu olmasa, basit yaralanma ile kalmazdı muhtemelen mesele, Solaksubaşı komalık olabilirdi. Çünkü Çiftçi Solaksubaşı’na vururken, yeğenleri de olaya kimsenin karışmamasını sağlıyordu. Selçuk Aydın ve Ömer Uslu’nun müdahalesiyle, Solaksubaşı kurtarıldı. Eğer orada olmasalardı, yaşanacakları siz düşünün.

Kim haklı veya kim haksız çok umurumda değil. O yaşta iki adamın, bu duruma gelmesi ve birinin diğerini öldüresiye dövme isteği, Gemlik’in tahammül sınırını gösteriyor.

Başsavcı’nın MHP’yi ziyaretinde fark ettik olayı. Kapıdan çıktık, Solaksubaşı kapıdaydı. Yüzü kan içinde ‘’Muhammet Çiftçi’’ diyordu. Sonra, Ömer Uslu’nun arabasıyla Hastane’ye hareket etti. MHP Yönetimi de onu hastanede ve adliyede yalnız bırakmadı.

   Gemlik’in biraz daha sabırlı olma zamanı gelmedi mi?

***    ***    ***

Gemlik Körfez Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadri Güler’in sataşmaları devam ediyor. Yaşından bazı şeylerinin işlememesi (kalemi) diline mi vurdu, ne yaptıysa artık.

‘’Daha Önce’de Rekor Kırmıştı!’’

50 bin Gemlik’te rekor değildir. Bizim yayın gurubumuzun ürettiği ve yüz binlerce okunan haberler Gemlik’te her hafta oluyor. Kadri Güler’in kendisinin bile yazmadığı ve bulaştığı yolsuzluk haberleri daha çok okunmuştu emin olun. Tüm Gemlik konuşmuştu döneminde.

   Karısının üzerine olan Körfez Matbaada basılan, Aralık Ay’ında dağıtılacak olmasına rağmen Mart Ay’ında Belediyenin Kurşunlu depolarından çıkan takvimlerin haberi mesela. Aralık Ay’ında teslim edilmemesi konu olmuştu. Basit takvime kestiği on binlerce TL’lik fatura haberi de dikkat çekmişti.

Yayın politikamı emek hırsızına sormam.

Hangi haberi yayınlayıp, hangi haberi yayınlamayacağımı Kadri Güler’e sormam. Binbir emekle yaptığımız haberleri çalıştığımız ajanslardan, ajanslara üye olmadan çalarak gazetesinde kullanan birine ne sorulabilir? Unutmadan, ajanslardan izinsiz alınan ve Gemlik Körfez Gazetesinde kullanılan haberler ile alakalı hukuki süreç başladı ve devam ediyor.

Yayın politikam beni ilgilendirir… Sen ticari ilişkilerinden dolayı sahip çıkabilirsin. O da senin yayın politikandır.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Kazım Bulut

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

1 yorum

  1. Meridyen alışveriş

    Merhaba Kazım Bey sizin yazılarınızı çok yakından takip ediyorum ve sizin gerçek bir haberci olduğunuzu belirtmek isterim…. Bir insan neden bir kişiye saldırır sebepsiz mi hayır..Kesinlikle altında bunu o kişiye yapacak sebepler vardır….Mahmut bey ne yaptı da adam bu şekilde davrandı…10 sene öncesine gidin Gazhane caddesinden kimse geçemezdi kokudan şuan lawikini mağazasının olduğu yer..50 esnafı kandırdı dünyanın hava parasını aldı ve 10 senelik sözleşme imzalattı…sonra 12 ay geçmedi meridyen alışveriş merkezi kapandı kaç esnaf kendini toplamadı ve vefat etti lütfen araştırın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir