GEMLİK BELEDİYESİ VATANDAŞLARA  AŞURE DAĞITTI

GEMLİK BELEDİYESİ VATANDAŞLARA  AŞURE DAĞITTI

Gemlik Belediyesi, tarafından Muharrem ayı dolayısıyla, geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı bu yıl da, Kapalı Pazaryerinde iki noktada ve Cius AVM önünde yapıldı. Gemlik Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte iki bin vatandaşa aşure ikram edildi.

Muharrem ayının herkes için mübarek ve bereketli bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Refik Yılmaz, “ Muharrem Ayı, paylaşma, dayanışma ve kaynaşma Ayı’dır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için vatandaşlarımıza bu yıl da Muharrem Ayı’nın en güzel sembollerinden biri olan aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle; tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Muharrem Ayı’nı tebrik ediyor, aşurenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımı programında aşure kazanları kısa sürede tükendi. Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinden duydukları memnuniyetini dile getiren Gemlik’li vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir