Gemlik’in yeni takımına Kent Konseyi desteği
Gemlik’in yeni takımına Kent Konseyi desteği

Gemlik’in yeni takımına Kent Konseyi desteği

Gemlik’in yeni takımına Kent Konseyi desteği

Gemlik Kent Konseyi, yeni voleybol kulübünü ziyaret etti.

Gemlik’te yeni bir voleybol takımı kuruldu. İstiklal Spor Kulübü adıyla kurulan voleybol takımı Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Lig maçlarında yarışmaya başladı. Takım ilk maçını Yalova, Manisa ve Bilecik Belediyesi’nin olduğu grupta Bilecik Belediyesi ile yaptı.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ve Spor Meclisi Başkanı Tuğan Büyükbaşaran yeni takımı ilk maçları sonrası soyunma odasında ziyaret etti. Sporculara tatlı ikram eden Kent Konseyi yöneticileri, Gemlikli takımı tebrik etti.

Başkan Sertaslan: “Spor ve sanata destek olmaya devam edeceğiz”

Gemlik’te spor ve sanat gibi çeşitli alanlarda elde edilecek başarıların Gemlik adına çok önemli olduğunu vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, “dostlarımızın böyle bir girişimde bulunmalarını kutluyoruz. Spor günlük hayatın koşturmasından, telaşından uzaklaşmak ve stres atmak için önemli bir yöntem. Kent Konseyi olarak gereken desteği vereceğimizi belirterek takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Sporcuları tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, “daha önce de belirttiğimiz gibi Gemlik’in artık üçüncü sayfa haberleri ile değil, spor ve sanatla anılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek “yeni takımımızın başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Oyuncularımız Gemlik Belediyesi’nin her zaman yanında olduğunu bilsinler. Takımımızın elde edeceği başarılar ile galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 30 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir