SAADET’TEN 11 EYLÜL MESAJI… 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü sebebiyle bir açıklama yayınladı.Yıldız:
“İlçemiz bundan 95 yıl önce düşman esaretini kabul etmeyerek savaşan Şanlı Ordumuz ve Kuva-i Milliye ruhuyla büyük bir mücadele vermiştir. Vatanımız ve Gemlik’in asla bir düşman yurdu olmayacağını dosta düşmana gösteren ülkemizin ve kentimizin kadınıyla erkeğiyle çocuğuyla işgalcilere karşı gereken dersi 95 yıl önce vermişlerdir. Gemlik’imiz 10/11 Eylül 1922 gece yarısı kanlı çatışmalardan sonra işgalden tamamen temizlenmiştir.” Aynı tarihe denk gelmesi sebebiyle Amerika’daki 11 Eylül 2001’deki terör olaylarına da değinerek şu anda da çok yoğun yaşadığımız terör olayları ile bağlantısına değindi:
” Terör olaylarını tasvip etmek mümkün değildir. Elbette 11 Eylül 2001 terör olaylarını kınıyoruz ve masum insanların maruz kaldıkları olaydan dolayı insani olarak acı duyuyoruz.
Bu olayın kimler tarafından ne maksatla yapıldığı henüz  inandırıcı bir şekilde tespit edilmiş değildir. Kullanılan yüksek teknoloji ve planlamaların profesyonellikleri dikkate alındığı zaman insanlar, toplum, kamuoyu bu olayları bir takım Batılı istihbarat örgütlerinin tertip etmiş olabileceği ihtimalini düşünmekten kendilerini alamamaktadırlar.
Ancak böyle bir terör olayının yapılması ne kadar yanlış ise, bu terör olayı bahane edilerek İslam ile terörizm arasında ilişki kurmaya çalışmak ve böyle yanlış bir kabulden hareketle, Müslüman ülkelere savaş açmak ve Müslüman ülkelerin masum halklarını bombalamak da, kim tarafından ne maksatla yapıldığı belli olmayan bir olayı bahane ederek Afganistan, Irak, Libya bir çok ülkenin sınırları değiştirilmesi katliamların yapılması hatalı bir davranıştı. Şuan Suriye sınırında belirli örgütlere silah desteği verilerek çatışmalar çoğaltılmak isteniyor. Biz şundan eminizki bu coğrafya uzerinde İran ve Türkiye üzerinde planları var. Bu ateşi durdurmanın yolu da İslam Birliği’ndedir.
Bugün ülkemizde kaos çıkartmak isteyenler ilçemize bakarak ne kadar bütünleştiğimizi görmelilerdir. Bu topraklarda yaşayan herkes bilmelidir ki 95 yıl önce ilçemizi ve ülkemizi koruyanlar bugün de birlik ve beraberlik içinde topraklarına sahip çıkacaklardır. İlçemizde yaşayanlara baktığımızda herkesin bu vatanın evladı olduğunu ve şu anda ülkemizin her yerinden ilçemizde yaşamakta olan vatandaşlarımızın birlik ve baraberlik içinde yaşadığına çok güzel bir örnektir.”
Bu düşüncelerle ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünü tekrar kutlarken, Gemlik’in kurtuluşunda Şehit düşen Yüzbaşı Cemal Bey başta olmak üzere ülkemizi korumak adına şehit olanları rahmetle anıyoruz.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir