Kumsaz'da denize giren genç boğuldu

Kumsaz’da denize giren genç boğuldu

Kumsaz’da denize giren genç boğuldu

Gemlik’in Kumsaz Mahallesinde Pazar günü meydana gelen olayda, F.G. isimli 16 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.
Pazar günü öğleden sonra amca çocukları ve kardeşi ile Kumsaz da denize giren F.G. ve kardeşleri yüzerken emniyet şeridini geçtiler. Sonrasında zorlanan gençler zorlukla kendilerini kıyıya ulaştırırken, F.G.’nin kardeşi S.G. ise dubalara tutunarak zorlukla kurtuldu. F.G. ise açıklarda kayboldu.
Çevrede bulunan vatandaşlara haber verilmesinin ardından olay yerine gelen Emniyet mensupları bölgede aramalara başladı. Deniz polisinin de desteği ile 16 yaşındaki genç açıklarda aranmaya başlarken, ilk gün izine rastlanmadı. Gece saatlerinde sona eren arama çalışmaları gün ağarmasıyla yeniden başladı. Sabah 06.30 da ise F.G.’nin cansız bedenine ulaşıldı.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla alakalı soruşturma başlatırken, gencin cansız bedeni Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



(Son Güncelleme: 25 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir