ZABITA’YA 191. GURUR YILI KUTLAMASI

ZABITA’YA 191. GURUR YILI KUTLAMASI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kuruluşunun 191. Yıldönümünü kutlayan Zabıta Personelinin anlamlı günlerini kutladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Zabıta Personeline aileleriyle ve sevenleriyle birlikte nice yıllar temennisinde bulundu. Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez, Zabıta Memurları Ersan Gedik ve Mehmet Yorulmaz, Zabıta personelini temsilen Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’a çiçek takdim ettiler.

Gemlik’in coğrafi ve sosyal açıdan Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan yardımcısı Kadir Erol, bu güzelliklerin korunması ve geleceğe daha güzel ve daha huzurlu bir kent bırakabilme adına hep birlikte daha çok çalışılması gerektiğine işaret etti. Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından övgüyle bahseden Başkan yardımcısı Kadir Erol, kurumlarla devam eden güzel işbirliği ve olumlu diyalogların devamından yana olduğunu belirtti. Zabıta Ekiplerinin riskleri konusunda da açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkan yardımcısı Kadir Erol, özverili çalışmalar adına tüm personeli tek tek kutladığını ifade etti.   Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Zabıta Teşkilatının Belediyenin görünen yüzü olduğunu vurgulayarak, başarılı çalışmaların devamından yana olduklarını kaydetti.  Kadir Erol “Hepinizi kutluyorum” diye konuştu.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez ve personel, kutlamalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü programında yer alarak Bursa Atatürk Anıtına çelenk sundular.

(Son Güncelleme: 8 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir