Bulut; ''Çocuklarımızın Mutluluğu, Mutluluğumuzdur''

 Bulut; ”Çocuklarımızın Mutluluğu, Mutluluğumuzdur”

 Bulut; ”Çocuklarımızın Mutluluğu, Mutluluğumuzdur”

Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik Belediyesi tarafından Cemil Meriç Kültür Merkezinde düzenlenen sömestr etkinliklerine katıldı. Bulut’a, İlçe Başkanvekili Ferhat Doğan ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Etkinlikte sıklıkla çocuklarla bir araya gelen Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, tatilde çocukların sosyal etkinliklerin içerisinde olmasının memnuniyet verici olduğunun altını çizerken, okul yoğunluğu sonrasında düzenlenecek olan aktivitelerin çocukların gelişimi adına öneminin de altını çizdi.

Çocuklarımız Yarın İlçemizi Yöneten İsimler Olacak

Bulut sözlerinin devamında; ”Bizler, Gemlik’i yönetmeye talipken, aynı zamanda ilçenin de geleceğine katkı sağlayacak isimleriz. Bu gelecekte de, ilçeyi inşa edecek olanların çocuklarımız olduğunu unutmamalıyız. Bu nedenle, sosyal ve kültürel etkinliklerle onlara destek olmalı, zihinlerini rahatlatmalarında yardımcı olmalıyız.

Geleceği inşa etmek, şakaya gelmeyecek bir meseledir. Bu nedenle milli şuurunun ve geleneklerin bilincinde bir nesil yetiştirmek yine bizlerin elindedir. Mutlu ve kültürel açıdan zengin bir nesil yetiştirirsek, gelecek adına da o kadar fayda sağlamış oluruz. Suç oranı ve kötü alışkanlıkların da bu şekilde önüne geçeriz” dedi. Bulut sözlerini ”Çocuklarımızın mutluluğu, bizlerin mutluluğudur” diyerek tamamladı.

 

(Son Güncelleme: 20 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir