Akşener’in Partisi Ne Durumda

Omurgası, küskün ve kızgın (MHP) lilerden oluşacağı tahmin edilen, Meral Akşener partisinin, Ekim ayı ortalarında ilan edileceğini, duyuyoruz.

Akşener hareketinin, iki yıl öncesine göre, büyük irtifa kaybettiğini, görüyoruz. 15 Temmuz öncesinde, FETÖ’nün medya başta olmak üzere her alanda etkili olduğu dönemde, hedef (MHP) yi tüm kadroları ile ele geçirmekti.

Ama. Son iki yıl içerisinde, yaşadığımız her siyasi ve toplumsal olay, Akşener’in aleyhine oldu. Başlangıçta, Ak Partiye payanda olduğu iddiasıyla, nefret edilen Devlet Bahçeli ise, Fetö ve P.K.K terörü konusunda, devlete verdiği sınırsız destek dolayısıyla, sorumlu devlet adamı konumuna yükseldi.

Devlet Bahçeli, koalisyonlar dönemini yakından yaşadığı ve bu sistemin yönetimi çıkmaza soktuğunu bildiği için, iki partili Cumhurbaşkanlığı sistemini, erken anladı.

Ve kendisine en yakın bulduğu, Ak partinin yanında yerini aldı. Siyasetin ve bürokrasinin, bazı eski ve renkli isimlerini yanına almaya çalışan Akşener partisinin, ‘’bir yıldızlar topluluğu’’ konumunda olacağını, tahmin ediyoruz.

CHP ve HDP nin, birbirlerine aşırı yakınlaşması da, (MHP) deki çözülmeyi önleyecektir. Ve. Milliyetçi ve muhafazakar kesimi, Ak parti ile (MHP) birlikteliği içine, katacaktır.

Kısacası yeni sistem de, Akşener’in partisi çok cılız kalacaktır.

 

 

GÜNÜN SÖZÜ

İyi ve muhteşem arasındaki fark,

Sadece biraz daha gayrettir.

‘’Clerence’’

 

(Son Güncelleme: 22 Ağustos 2017)

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir