Adliye Mahallesine Belediye Neşteri

Adliye Mahallesine Belediye Neşteri

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Adliye Mahallesinin hizmet ve yatırımlarla sil baştan yenilendiğini söyledi. Mahalle halkı ile anlaşarak, mahalle içi yolları 4 metre daha genişlettiklerini belirten Refik Yılmaz, şevli bölgelere de duvar yapıldığını söyledi. Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile birlikte mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, BUSKİ tarafından mahallenin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gideri gibi alt yapı sorununun tamamen çözüldüğünü hatırlatarak, Gemlik Belediyesi olarak da üst yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını vurguladı.

Yol genişletme ve duvar yapım çalışmalarıyla beraber parke taşı döşeme çalışmalarını da başlattıklarını açıklayan Refik Yılmaz, mahalle içindeki tehlike saçan metruk bina yıkımlarını da gerçekleştirerek, nefes alacak alanlar kazandırdıklarını kaydetti. Adliye Mahallesinin yapılan hizmet ve yatırımlarla cazibe merkezi olmaya başladığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik merkeze yakın olması, misafirperver insanları, doğal güzellikleri ve yapılan yatırımlarla Adliye Mahallesine olan ilgi her geçen gün artıyor. Biz de mahallemizin içindeki yolları genişletiyoruz. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aynı anda tamamlıyoruz. Adliye Mahallemize yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile birlikte Adliye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi binasına da ziyarette bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kooperatife yönelik teknolojik araç takviyesinin yanı sıra, Tuzsuz Zeytin Üretimine yönelik de destek verdiklerini anımsattı. Ziraat Odası Binasını da Gemlik Belediyesi olarak yaptıklarını anlatan Refik Yılmaz, zeytin üreticisi başta olmak üzere Tarımsal yönde hizmetlerin de artarak süreceğine dikkat çekti.

(Son Güncelleme: 17 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir