İlk Maçımızda Mücadele Vardı

Bursaspor, Süper Lig maratonunun ilk maçında, Başakşehir’e tek farkla yenildi. Başakşehir’i  Avrupa ön elemelerinde “Brüj” maçında izlemiştik.

Hızlı oynayan ve hızlı kontraataklarla, golü bulan bir takımdır Başakşehir. Bursaspor olarak orta sahayı kalabalık tutunca, Başakşehir’in oyun tarzını bozduk. Savunma ağırlıklı oynayınca, Başakşehir’e fazla pozisyon vermedik.  Hele ikinci yarıda, oyuna ortak olunca, pozisyonlarda buldu.

Çok farklı yenileceğimizi zannettiğimiz maçta çıktığımız kontrataklarla belki gol bile atabilirdik. Bursaspor’u hazır görmedik. Ama. Mücadele ettiğini gördük.

Taraftarda bunu gördü ve mağlup olsak bile, futbolcuların gönlünü aldı. Önümüzdeki hafta, Bursa’da oynayayacağımız Alanyaspor maçında, sabırlı ve yapıcı olmalıyız Geçmiş yıllardan beri, kafaya taktığımız futbolcı ve yöneticilerle, uğraşmayı bırakmalıyız.

Böyle masraflı ve netametli bir görev için, yönetici bulmak, kolay değildir. Bulduğumuz futbolcularda, bütçemizle orantılıdır. Daha maçın başında, yenilen bir golden sonraz “Yönetim istifa” takıntısından, vazgeçmeliyiz. Sabırlı ve yapıcı taraftar olmalıyız.

 

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç kimse sendne iyi değildir.

Ama. Sen ortaya hiçbir şey koymazsan

Sende hiç kimseden iyi değilsin

“D.Laired”

 

(Son Güncelleme: 14 Ağustos 2017)

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir