Mevlana Camiine Kur-an Kursu öğrencileri  akın ediyor

  Mevlana Camiine Kur-an Kursu öğrencileri  akın ediyor

Gemlik’te bulunan Mevlana Camiinde 2016-2017 yılı Diyanet İşleri başkanlığının yürüttüğü yaz okulu kapsamında etkinlikler artarak devam ediyor. Cami İmam Hatipi Aydın Demir öncülüğünde çocuklar için hayırsever işadamlarının desteği ile erkeklere futbol topu ve oyuncak araba, kız çocuklarına oyuncak bebek ve eşarp hediye edilerek çocukların camiye olan bakışları değişip ilgisi gün geçtikçe artıyor. Ayrıca mahallede bulunan gençlerle ilgili de çeşitli sosyal faaliyetler ve dini sohbetler yapılıyor.

Cami İmam Hatipi Aydın Demir; “Havaların aşırı ısınmasıyla beraber gençlerin rehavete kapılarak devamsızlık yapmaması için ailelere büyük görev düşmektedir. Gençlerimiz Geleceğimizdir sloganıyla başladığımız bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen başta ilçe müftümüz Doktor Reşat Şavlı hocamıza, Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a ayrıca bizlere sponsor olan hayırsever işadamlarına yaz okulunda özveri ile görev yapan tüm bayan hoca kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.

(Son Güncelleme: 25 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir