TERASTA BEDAVA ÇAY KEYFİ

TERASTA BEDAVA ÇAY KEYFİ

Geçtiğimiz günlerde Gemlik’te faaliyete başlayan Ixtanbul Teras Kafe, tanıtım amacıyla müşterilerine ücretsiz çay kampanyası başlattı.

Gemlik çıkışında petrol istasyonu karşısındaki Baytaş Körfez Sitesi’nin teras katında Ixtanbul Teras Kafe adıyla kafeterya hizmetine başlayan Farmo Gıda, 3 gün ziyaretçilerine ücretsiz çay hizmeti veriyor. Gemlik Körfezi manzarasına hakim kafeteryada tüm sıcak ve soğuk meşrubatların yanı sıra tost, hamburger, patates kızartması, mantı gibi yiyecekler de bulunuyor. Kampanya hakkında görüşlerini aldığımız şirket yetkilisi, kafeteryayı Gemlik halkına nefes aldırmak için açtıklarını belirterek, “Kafemiz biraz gözlerden uzak olmak isteyenler ve aileler için çok ideal. Bir kafede bulunması gereken aşağı yukarı tüm ürünler bulunuyor. Özellikle sıcak yaz aylarında bulunduğumuz yer sürekli esiyor ve muhteşem körfez manzarasına karşı oturmanın keyfini yaşıyorsunuz. Kafemiz insanların kendilerini rahat hissedebilecekleri modern-salaş karışımı bir konsept ile dizayn edildi ve ileride de müşterilerimizin istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapacağız. Tüm Gemlik halkını terasımızda çaya davet ediyoruz.” dedi.

3 gün sürecek kampanyada 19-20-21 Temmuz tarihlerinde 12:00-14:00 saatleri arasında kafeteryada içilen çaylar için müşteriler hiçbir ücret ödemeyecek.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir