Sarışen  Borsa Başkanlığına Aday oldu
      Sarışen  Borsa Başkanlığına Aday oldu

Sarışen  Borsa Başkanlığına Aday oldu

      Sarışen  Borsa Başkanlığına Aday oldu

Gemlik Ticaret Borsası’nın 1 Ekim tarihinde yapılacak olan Seçimlerinde Erkan Sarışen  adaylığını  açıkladı. Sarışen borsaya katma değer sağlayacak projeler ile yola çıktıklarını ifade ederken yaptığı açıklamada şunları söyledi.

İlçemizde ambalajlı olarak imalat yapan ya da dökme zeytin satan firmalarımızın ihtiyacı olan “ZEYTİN İŞLEME, DEPOLAMA VE SATIŞ MERKEZİ” yapımı konusunda ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak çalışıp sürecin hızlandırılarak tamamlanmasını sağlayacağız.

Yine bölgemizin için hayati önem taşıyan LİSANSLI DEPOCULUK sistemine geçişi sağlayıp Gemlik Zeytinimizin hak ettiği katma değere ulaşmasını sağlayacağız. Lisanslı depoculuk sayesinde ÜRÜN İHTİSAS BORSASI’ nda işlem görmeye başlayacak olan Zeytinin fiyatının belirlenmesinde referans alınan borsa haline geleceğiz, buda borsamız gelirlerinde ciddi artış sağlayacaktır. Ayrıca Lisanslı Depoculuk sisteminin bir parçası olan Yetkili Sınıflandırıcı Laboratuvarını bölgemize kurup Gemlik Zeytininin kalitesinin sürdürülebilirliğini sağlamış olacağız.

Lisanslı Depoculuk sistemine geçiş ile birlikte sahibi olduğumuz Gemlik Zeytini Coğrafi İşaretini de bu sisteme entegre edip dalından tüketiciye uzanan tüm süreçlerin izlenebilirliğini sağlayacağız.

Gelişen dünyada ticaretin artık olmazsa olmazı olan E-Ticaret ile ilgili projelerimiz olacak. Yeni hazırlanacak internet pazaryeri ile üyelerimiz hiçbir ücret ödemeden hem perakende hem de toptan satış yapabilecekler. Kurulacak olan pazaryeri için ciddi bir reklam bütçesi ayrılacak, sosyal medya fenomenleri, ulusal kanallarda reklamlar ile sitenin bilinirliği arttırılacak bu sayede Google gibi arama motorlarında en üst sıralarda yer alacak. Ayrıca Türkiye’nin en çok kullanılan yol güzergahı olan İstanbul-İzmir otobanında totemlerde tanıtımlar yapılacak.

Talep eden tüm üyelerimiz için Kurumsal Kimlik çalışması başlatacağız. Yapılacak Kurumsal Kimlik çalışmaları ile tüm üyelerimizin logo çalışmaları borsamız tarafından yaptırılacak. Böylece her firmamız kurulacak olan platformlarda ve pazaryerlerinde daha kurumsal bir kimlik kazanarak satışlarını arttırmış olacak.

Sahip olduğumuz coğrafi işarete bir yenisini daha ekleyeceğiz. En kalite yağ en kaliteli zeytinden elde edilir mantığıyla hareket ederek Gemlik Zeytinyağı’mızın da Coğrafi İşaret çalışmalarını başlatarak bölgemizdeki ürünün katma değerini daha da arttırmış olacağız.

Sektörü yakından ilgilendiren Yurt Dışı fuarlar ile ilgili ciddi çalışmalarımız olacak. Gıda sektörünün lokomotifi olan Yurt Dışı fuarlarına Milli Katılım Organizasyonları ile birlikte katılımlar sağlanacak. İhracat yapmak isteyen, büyümek isteyen Genç Girişimcilerimizin Yurt Dışı fuarlarda stant açmaları durumunda Gidiş-Dönüş uçak biletlerini bizler karşılayacağız. Böylece hem bölgemizin tanıtılması sağlanacak hem de üyelerimizin Pazar payları genişleyecektir.

Kadromuzun neredeyse yarısından fazlasını gençlere ayırdık.  Genç ve enerjik bir kadro oluşturduk. Yeni fikirlerle hızlı adımlar atarak değerini kaybeden GEMLİK ZEYTİNİ imajını tekrar canlandırmak esas hedefimizdir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir