Türkiye’nin Yerli Otomobilinin Startı Gemlik’ten Geçti
Türkiye’nin Yerli Otomobilinin Startı Gemlik’ten Geçti

Türkiye’nin Yerli Otomobilinin Startı Gemlik’ten Geçti

Türkiye’nin Yerli Otomobilinin Startı Gemlik’ten Geçti

Türkiye’nin Yerli otomobil fabrikasının temel atma töreni öncesinde TOBB ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanlığında Ramada otelde gerçekleşen toplantıya Anadolu Grubu, BMC, Kök Grup, Turkcell, Zorlu Grubu temsilcileri ve Yönetim Kurulu Başkanı  Özden Çakır katılım sağladı.

Toplantı sonrasında yatırımın Gemlik’e yapılması konusunda büyük destekleri olan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na Borsa Başkanı Özden Çakır plaket verdi.

Gemlik’e yapılacak olan yatırım ile alakalı konuşan Çakır “Zeytinin başkenti olarak anılan Gemlik’imizin, ülke olarak hayalini kurduğumuz 60 yıllık yerli otomobilimize ev sahipliği yapacak olmasının haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’nin Yerli Otomobili Girişim Grubu tarafından çalışmaları sürdürülen ve bugün ilçemize temelini atacağımız yerli otomobil fabrikamızın 2022 yılında seri üretime geçecek olması hem ilçemiz hem de ülke ekonomisi adına büyük kazançlar sağlayacaktır. Kurulacak olan fabrikaya sağlanacak istihdam, ilçe halkımızın refahı açısından önem arz etmektedir. Ülkemizin hayalinin gerçek olacağı yolculuğun Gemlik’ten başlatılması konusunda büyük destekleri olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Türkiye Otomobili Girişim Grubu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na ve emeği geçen herkese ilçemiz ve iş dünyası adına sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Otomobil fabrikamızın Zeytinin Başkenti Gemlik’imize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. ”dedi.

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir