Mimar Orhan Bulut’a meslekte 40.yıl plaketi

Mimar Orhan Bulut’a meslekte 40.yıl plaketi

Mimar Orhan Bulut’a meslekte 40.yıl plaketi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın başlatmış olduğu üye ziyaretleri kapsamında, 1979 yılından beri Ticaret ve Sanayi Odası’na üyeliği devam eden ve odanın en eski üyeleri arasında yer alan Mimar Orhan Bulut, iş yerinde ziyaret edildi.

İstanbul Mimar Sinan Mimarlık Fakültesi’ni bitirerek, 1978 yılında mimarlık mesleğine başlayan

Orhan Bulut, Demirsubaşı Mahallesi Taksim Sokak Gemlik adresinde 1979 yılından beridir Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri yürüterek ülke ekonomisine katkılar sunuyor.

Orhan Bulut ayrıca 1992 yılından 2003 yılına kadar, Gemlik Mimarlar Odası Temsilciliği yönetim kurulu başkan lığı görevinde bulundu.

Orhan Bulut’u ziyarette, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekili Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Fatih Buluk, Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemicioğlu hazır bulundular.

Başkan Ağdemir ziyarette yaptığı konuşmasında; “Gerek bölge gerekse ülke ekonomisine sayısız katkılar sunan Oda üyelerimizi iş yerinde ziyaret etmek, onları onure etmek, dertlerini dinlemek ve çözüm üretmek adına başlattığımız gezilerimiz devam edecek. Bu kapsamda Odamızın en eski üyeleri arasında yer alan Orhan Beyi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kendisine ekonomiye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım daha uzun bu hizmetleri devam eder. Kendilerine sağlık ve sıhhat dolu bir ömür diliyorum. ” dedi

Konuşmaların ardından Orhan Bulut’a meslekte 40. yıl Plaketi verildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir