BUDO GEMLİK BASKETBOL BORNOVA’YA GEÇİT VERMEDİ
BUDO GEMLİK BASKETBOL BORNOVA’YA GEÇİT VERMEDİ

BUDO GEMLİK BASKETBOL BORNOVA’YA GEÇİT VERMEDİ

BUDO GEMLİK BASKETBOL BORNOVA’YA GEÇİT VERMEDİ

Merkez efendi bld karşışında ilk galibiyetini alan Gemlik ekibi ,TBL 8. haftasında Bornova Belediyeyi konuk eden Budo Gemlik Basketbol baştan sona farklı önde götürdüğü karşılamayı 79-64 kazandı.

Başabaş başlayan ilk çeyreğe Budo Gemlik Basketbol, son bölümde G. Johnson ile üstünlüğü eline alarak çeyreği 22-15 önde tamamladı.

İkinci periyotta  iki ekip de boyalı alanı iyi kullanarak başladı. Bu dakikalarda tek skor opsiyonu Rizvic olan İzmir ekibi, rakibine yetişmekte zorlandı. Farkı çift hanelere kadar çıkaran Budo Gemlik Basketbol ilk yarı 42-34 önde tamamladı.

Müsabakanın 2.yarısında Bornova hücumlardan arka arkaya eli boş dönse de Rizvic’le farkı bir kez daha tek hanelere çekti. Molaya giden Budo Gemlik Basketbol, moladan Diante Watkins’in sayılarıyla dönerek farkı tekrar açtı. Üçüncü çeyrek 68-49 Budo Gemlik Basketbolun farklı üstünlüğüyle geçildi.

Son çeyrekte farklı üstünlüğü koruyan Budo Gemlik Basketbol müsabakayı 79-64 kazandı.

Gemlik seyircisi daha fazlasını hak ediyor..Budo Gemlik Basketbol Genel Menajeri Yahya Gümüş ‘’ Türkiye Basketbol ligine aldığımız mağlubiyetlerin moral bozukluğu ile başladık. Bu dönemde bize sahip çıkan Başkanımız Berkay Bulut ve Yönetimine teşekkür etmek isterim.

Basketbol 1.ligi tecrübesi az olan bir ekip ile yola çıktık. Özellikle Fatih Hocam ve Teknik ekibimin gösterdiği gayret ve cabalar sayesinde sporcularımızın motivasyonu üst düzeyde tutmalarının karşılığını almaya başladık. Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Sporcularımın her geçen gün birbirine kaynaşması ile daha iyi sonuçlar alacağız.

Budo Gemlik Basketbol’da  Diante Watkins 36 sayı-5 ribaund-6 asistle, Gary Johnson ise 11 sayı-12 ribaundla double double yaparak galibiyette etkili rol oynadı.

Budo Gemlik Basketbol 9.Hafta Karşılaşmasında 4 Aralık Çarşamba günü Ankara’da Mamak Belediye ile karşılaşacak.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir