Ak Gençlikten Beklenen Millet Konferansı
Ak Gençlikten Beklenen Millet Konferansı

Ak Gençlikten Beklenen Millet Konferansı

Ak Gençlikten Beklenen Millet Konferansı

Ak Parti Gemlik ilçe gençlik kolları başkanlığı Beklenen Millet konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Almanya’da yaşayan Ünlü Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu katıldı.

AK Parti ilçe başkanı Şamil Yiğit, MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ile çok sayıda meclis üyesi stk ve vatandaşın katıldığı konferans büyük ilgi gördü.

Ak Parti Gemlik ilçe gençlik kolları başkanı Muhammet İhsan Doğan ve AK Parti ilçe başkanı Şamil Yiğit’in selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Selmanoğlu gündeme dair konuları değerlendirerek, Türkiye ve Türk insanı bu çoğrafyanın abisidir dedi.

Selmanoğlu ‘Beklenen Millet’ sunumunun içeriğinin Yeni Zelanda ile alakalı olduğunu söyleyerek bu zamana kadar gitmiş olduğu 40 İslam ülkesinde gözlemlediklerini dinleyicilerle paylaştı.

“Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur”

Gittiği ülkelerdeki Müslümanlara karşı gösterilen tepkilere dikkat çeken Selmanoğlu, “Hrıstiyanlar Müslümanlara karşı insanlık suçu işliyorlar. Bu ülkelere gitmemdeki en büyük sebep 100 yaşın üzerindeki bir ninenin ‘Türkler bizi kurtaracak diye bekliyorum’ demesi ve üzerimde bir sorumluluk hissetmiş olmam. Yurt dışında ‘Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur’ diye biliniyor ve her camide bizlere dua ediyorlar.” dedi.

“Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor”

Selmanoğlu, “Afrika’daki insanlara merhametsizce davranıyorlar ve onları köle olarak çalıştırıyorlar. İslam’ı kötü göstererek algı operasyonu yapıyorlar. Batı’nın gerçek yüzünü Afrika’da çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Batı’nın soykırım yapmadığı yer kalmadı fakat hala kendileri demokrasiden bahsedebiliyor. Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir