Gemlikspor Galibiyetle Başladı 3-0

Gemlikspor Galibiyetle Başladı 3-0

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye yükselen Gemlikspor, Millet Mahallesi Spor Kulübü ile Gemlik Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Gemlik temsilcisi müsabakayı 3-0 kazandı.
Süper Amatör Küme B grubunda ilk maçına çıkan ilçe takımını pek çok isim de yalnız bırakmadı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Yönetimi Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik’te bulunan STK ve Dernek temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda taraftar da tribünde yerini aldı.
Müsabakaya baskılı başlayan Gemlikspor, ilk dakikalarda kanattan gelen atak sonrasnda Okan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının devamında oyundan düşen Gemlik ekibi ilk yarıyı bu skorla bitirdi. İkinci yarıya önde baskı ile başlayan ve ardı ardına pozisyonlar bulan Gemlik Spor, Ömer Faruk’un golüyle skoru 2-0 yaptı. İkinci golün ardından da pozisyonlarına devam eden Gemlik ekibi, Hanifi’nin jeneriklik golüyle skoru 3-0’a getirdi. Skorun ardından bulduğu pozisyonlardan yararlanamayan Gemlik Spor, müsabakayı 3-0 kazandı. Maçta, Gemlikspor’un pozisyon vermemesi ve Kaptan Emrah Meydan’ın müdahaleleri de dikkat çekti. Hızlı ve genç oyuncuları ile dikkat çeken Gemlikspor, sezonda fark yaratacağını ilk maçtan belli etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir